Leave a comment

Comments 2

anonymous December 27 2015, 10:52:08 UTC
Baklažanai - labai skani daržovė, tik jie mėgsta dėmesį :)
Italijoje - kur baklažanai tikrai daug naudojami - pirmiausia juos supjausto griežinėliais ir sluoksniuoja į kiaurasamtį, kiekvieną sluoksnį apibarstydami druska, tada prislegia, kaip mes raugintus kopūstus, ir palieka bent 2 valandas. Druska ištraukia iš baklažano drėgmę. Nusivarvėjusius baklažanus išverda aliejuje (arba, naujoviškai, iškepa orkaitėje grilyje), o tada jau deda į patiekalus.
Parmigiana di melanzane mmmm :) http://ricette.giallozafferano.it/Parmigiana-di-melanzane.html

Reply

dailona January 9 2016, 20:50:13 UTC
Labai įdomu! Aš irgi barstau druska, bet tik kokiom 10 min. ir be slėgio. Būtinai reikės išbandyti ir jūsų minėtą būdą. Ačiū už idėją :)

Reply


Leave a comment

Up