від красуні чую!:) а! все забуваю сказати - я ж джем грейпфрутовий приготувала за твоїм рецептом! правда вийшов трохи рідкувати, хоч і з цукром наче вдосталь було, але смааачно :)
Може, недовиварила, ми його довгенько на плиті тримали, бо теж боялися, що рідкуватий буде. Але він ще має в холодильнику дійти до мармеладного стану (ну, принаймні, ми його тримаємо в холодильнику, щоб не зіпсувся)
Ну, за рецептом, здається 40 хв треба було другий раз варити, а в мене понад дві години томився на вогні. На холоді трохи загус, так. А мармуляда навряд чи вийде, бо вже більшу половину успішно з"їли:)
Comments 11
Reply
а! все забуваю сказати - я ж джем грейпфрутовий приготувала за твоїм рецептом! правда вийшов трохи рідкувати, хоч і з цукром наче вдосталь було, але смааачно :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment