Leave a comment

Comments 11

ex_lana_svi March 5 2010, 09:20:59 UTC
А то, ще б така красуня не відбивалася :)))

Reply

cvitulja March 5 2010, 09:24:21 UTC
від красуні чую!:)
а! все забуваю сказати - я ж джем грейпфрутовий приготувала за твоїм рецептом! правда вийшов трохи рідкувати, хоч і з цукром наче вдосталь було, але смааачно :)

Reply

ex_lana_svi March 5 2010, 09:26:36 UTC
Може, недовиварила, ми його довгенько на плиті тримали, бо теж боялися, що рідкуватий буде. Але він ще має в холодильнику дійти до мармеладного стану (ну, принаймні, ми його тримаємо в холодильнику, щоб не зіпсувся)

Reply

cvitulja March 5 2010, 09:31:57 UTC
Ну, за рецептом, здається 40 хв треба було другий раз варити, а в мене понад дві години томився на вогні. На холоді трохи загус, так. А мармуляда навряд чи вийде, бо вже більшу половину успішно з"їли:)

Reply


snigynka March 5 2010, 15:58:43 UTC
ах! компліменти і таланти, то так класно :))) тішуся за тебе :)

Reply

cvitulja March 10 2010, 09:04:03 UTC
дякую-дякую:)

Reply


ami_rah March 7 2010, 22:00:14 UTC
спасибі! і тебе вітаю із початком чудової казкової пори!

Reply

cvitulja March 10 2010, 09:05:16 UTC
дякую! а у вас вже весна?) бо тут лютий місяць назад вернувся..

Reply

ami_rah March 11 2010, 01:27:29 UTC
наша весна не забарилася, але, кажуть, зима ще повернеться. сподіваюсь, не надовго))))

Reply


Leave a comment

Up