(Untitled)

Mar 25, 2010 17:42

Ммммммм кулінарне питаннячко.

А русалки то риба чи мясо ?

Цікавлюсь, - де купити хочу все знати, Жизь, чай, Просто папіздєть, Хочу все знати, Інтєрєсно

Leave a comment

Comments 27

dyadechko_volyn March 25 2010, 15:46:50 UTC
м'ясо

Reply

soul_cutter March 25 2010, 22:31:18 UTC
А якшо луску н почистити ?

Reply


(The comment has been removed)

soul_cutter March 25 2010, 22:32:30 UTC
Ну ми тут трохи обговорювали це питання і зійшлись що каг бе холоднокровні і теплокровні мають трохи різні метаболізми і це каг бе впливає на смак

Reply

taka_jak_je March 26 2010, 11:44:19 UTC
Харашо, а змії і ящірки - це рибо чимнясо? Вони ж холоднокровні)

Reply


rysika March 25 2010, 16:02:08 UTC
зверху мнясо, знизу риба

Reply

soul_cutter March 25 2010, 22:33:10 UTC
Це ускладнює процес готовки!

Reply

martinkadp March 26 2010, 01:10:41 UTC
тю, розділить і готувать. чи не завелика порція вийде, якщо все разом?

Reply

rysika March 26 2010, 08:06:25 UTC
її готувати треба як спаржу, тільки вниз головою :), щоб мнясо гарно проварилося, а риба не розварилася :)

Reply


babutas March 25 2010, 16:02:37 UTC
шо буде єслі зварить русалку УХА чи БУЛЬОН? мені здається, шо получицця БУХЛЬОН

Reply

nizhenjatko March 25 2010, 16:34:31 UTC
бгг)
круто)

Reply

soul_cutter March 25 2010, 22:33:34 UTC
Патейнтуй!

Reply

babutas March 26 2010, 06:41:34 UTC
патентуй не патентуй - не получиш нічєго )) всьоравно

Reply


(The comment has been removed)

soul_cutter March 25 2010, 22:34:18 UTC
Я от згадую всі малюнки русалок що бачив - жирних не було! Не застигне :(

Reply

taka_jak_je March 26 2010, 11:45:36 UTC
Головне, щоб хрящиста і жилиста була. Не від жиру же ж холодець застигає, а внаслідок желатину, вивареного з хрящів і жил)

Reply


Leave a comment

Up