я сама ніколи не займалася закруткою. чому? якось так сталося... хочу нормально навчитися це робити. мабуть, згодом...
мало домашнього - бо в людей все менше часу на це. це ж не одна година. і ціле мистецтво. відібрати фрукти-овочі, простерилізувати банки, порозкладати, позакручувати, "укутати". потім ще перевертати...тоді кудись заховати. не в усіх зараз же є це "кудись", до речі....
я от запитався Павла скільки часу треба... якщо суто купити все і підготувати процес і виконати його то виходить 4 год - купівля на Шуварі 7 год. перша субота 6 годин- друга субота 5 годин - технічних ( на все про все)
Ітого 22 години. Нагадаю що в році 8760 годин. це приблизно 0.30% від усього річного часу :) :)
я цього року здійснила прорив: наробила малосольних огірків. Смачні були дуже. Але загалом нічого не заготовляю, по-перше, тому що мама є, а, по-друге, бо за час життя у гуртожитку так об'їлася консервацій, що і донині майже нічого такого їсти не можу.
*відкриваючи банку з малосольними огірками* да малосольні це да.. в нас вони не залежуються.. Дякую що нагадали. я й забув... то єдине що ми робимо в хаті... Вірніше дружина робить, я ПОЖИРАЮ! :)
Тепер в супермракетах та на базарах такий вибір, що банально крутити помідори чи огірки - це марна трата часу.
Я закрутки роблю лише оригинільні - або їх немає у продажу, або рецепт дуже хитрий :)) 1) білі грибочки (закусь) 2) мариновані груші (закусь) 3) варення з айви (закусь для гостей) 4) брусниця з грушею (до м'яса)
Comments 15
мало домашнього - бо в людей все менше часу на це. це ж не одна година. і ціле мистецтво. відібрати фрукти-овочі, простерилізувати банки, порозкладати, позакручувати, "укутати". потім ще перевертати...тоді кудись заховати. не в усіх зараз же є це "кудись", до речі....
Reply
4 год - купівля на Шуварі
7 год. перша субота
6 годин- друга субота
5 годин - технічних ( на все про все)
Ітого 22 години.
Нагадаю що в році 8760 годин. це приблизно 0.30% від усього річного часу :) :)
Reply
Але загалом нічого не заготовляю, по-перше, тому що мама є, а, по-друге, бо за час життя у гуртожитку так об'їлася консервацій, що і донині майже нічого такого їсти не можу.
Reply
Дякую що нагадали. я й забув... то єдине що ми робимо в хаті... Вірніше дружина робить, я ПОЖИРАЮ! :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Я закрутки роблю лише оригинільні - або їх немає у продажу, або рецепт дуже хитрий :))
1) білі грибочки (закусь)
2) мариновані груші (закусь)
3) варення з айви (закусь для гостей)
4) брусниця з грушею (до м'яса)
Reply
Leave a comment