Leave a comment

Comments 15

vzahalinijak September 10 2009, 13:05:57 UTC
я сама ніколи не займалася закруткою. чому? якось так сталося... хочу нормально навчитися це робити. мабуть, згодом...

мало домашнього - бо в людей все менше часу на це. це ж не одна година. і ціле мистецтво. відібрати фрукти-овочі, простерилізувати банки, порозкладати, позакручувати, "укутати". потім ще перевертати...тоді кудись заховати. не в усіх зараз же є це "кудись", до речі....

Reply

ivansstef September 10 2009, 13:33:37 UTC
я от запитався Павла скільки часу треба... якщо суто купити все і підготувати процес і виконати його то виходить
4 год - купівля на Шуварі
7 год. перша субота
6 годин- друга субота
5 годин - технічних ( на все про все)

Ітого 22 години.
Нагадаю що в році 8760 годин. це приблизно 0.30% від усього річного часу :) :)

Reply


foodformind September 10 2009, 13:14:27 UTC
я цього року здійснила прорив: наробила малосольних огірків. Смачні були дуже.
Але загалом нічого не заготовляю, по-перше, тому що мама є, а, по-друге, бо за час життя у гуртожитку так об'їлася консервацій, що і донині майже нічого такого їсти не можу.

Reply

ivansstef September 10 2009, 13:37:04 UTC
*відкриваючи банку з малосольними огірками* да малосольні це да.. в нас вони не залежуються..
Дякую що нагадали. я й забув... то єдине що ми робимо в хаті... Вірніше дружина робить, я ПОЖИРАЮ! :)

Reply


я вам коротко скажу) mula_ganna September 10 2009, 13:21:13 UTC
задовбла закрутка в доску

Reply

Re: я вам коротко скажу) ivansstef September 10 2009, 13:35:43 UTC
не пре ??? :) чи просто задофіга крутилося ??

Reply

Re: я вам коротко скажу) mula_ganna September 10 2009, 13:45:26 UTC
задофіперефіга

Reply


hector_von_kyiv September 10 2009, 13:35:09 UTC
Нінавіжу закрутки, при тому, що готувати люблю :)

Reply

ivansstef September 10 2009, 13:37:45 UTC
нінавіжу їсти чи готувати ??? а процес? пляшечка, закусочка, банки крутяться.. - гоню так собі :)

Reply


jarkokozak September 10 2009, 14:18:08 UTC
Тепер в супермракетах та на базарах такий вибір, що банально крутити помідори чи огірки - це марна трата часу.

Я закрутки роблю лише оригинільні - або їх немає у продажу, або рецепт дуже хитрий :))
1) білі грибочки (закусь)
2) мариновані груші (закусь)
3) варення з айви (закусь для гостей)
4) брусниця з грушею (до м'яса)

Reply


Leave a comment

Up