Порошенко то є домовлений зовнішними впливами кандидат

May 25, 2014 16:44

А як я знаю що наші екзит поли точніші за кацапські? Я впевнена, що вони приблизно точні в тому що взяті зі стелі. Розумію, що всі хочуть позбутися турчинових авакових та переобрати зРаду, і це правильно. Але як так швидко мордокнига прийняла "підрахунки" саме у цих відсотках, це дивно. Як вже стільки людей проголосувало і стояли в черзі по спеці ( Read more... )

епоха публічності, цирк на дроті, прєдупрєждьон значіт вооружон, окупація, страна_дураков, майдан, старі газети, не треба брехати, свобода думки, політична система, ukranian view point, затуліть пельку, сама собі філософ

Leave a comment

Comments 2

vla_sta May 26 2014, 00:20:57 UTC
я десь місяц тому виконував роботу для КМІС.Реально роблять опитування.Сидять люди і дзвонять.Прибігають бабусі що ходять і опитують здають роботу.

Reply

chita_i May 26 2014, 15:48:35 UTC
Я знаю що цього разу дуже багато людей зайнялося тим щоб спостерігати за виборами як належить. І це все Майдан. Але є неправильнимНМД виставляти результати з точністю до десятих з виборки у 15 тис. людей на всю країну. Треба ясно казати про тенденцію, але фейсбук вже має життєвий досвід, це тільки я впала з місяця як здається, і вже знає точно, що так воно й буде. Це тим більше виглядає погано на фоні кацапських фальсифікацій, які також поводяться подібним чином.

Reply


Leave a comment

Up