She's 50

Jan 18, 2013 10:31

Ну як вже пашла такая пьянка, я поважаю самодостатніх жінок усіх сексуальних орієнтацій. І так, в ці відмінні часи я вважаю, що треба передивитись концепт сім'ї. Вона може складатися з декількох особ різних статей, у довільних комбінаціях та успішно виховувати дітей. США підтверджують це.

image Click to view


видатні жінки, цитати, стереотипи, старі газети, не треба брехати, а молчать не можешь - пой!

Leave a comment

Comments 39

adamnet January 18 2013, 17:37:55 UTC
та ужас якийсь просто

Reply

chita_i January 18 2013, 21:21:21 UTC
У чому ужас? )

От я сиділа собі складала умови для таких сімей. Дітям не мусить бути ніякої справи, хто з ким спить, аби їм приділяли достатньо уваги, любили, вчили та розвивали. Загальними зусиллями.

Коли серед сексуальних партнерів усі дорослі, згодні з іншими партнерами своєї вже не половини, не проміскують з своїми та своїх партнерів дідами-бабами, матерями-батьками, сестрами-братами, дядьками-тітками, свекрухами-свекрами та дітьми, наприклад, то чому б і ні?

А ви про що, загалом? :-)

Reply

adamnet January 18 2013, 21:37:05 UTC
я за своїм складом - страшенний консерватор і ніколи не вважав, що ті витівки, якими займаюцця сер Елтон Джон зі своїм е-е... чоловікожінком - це добре (ви, можливо, чули, що у них на днях з'явилась друга дитина)
проте я також знаю у яких жахливих умовах живуть діти у сім'ях, де чоловік з дружиною люто ненавидять одне одного, тому не буду беззастережно і однозначно судити стосовно цієї чи подібних ситуацій
такоЄ...

Reply

chita_i January 18 2013, 21:52:32 UTC
Ну мені сам Елтон Джон як особистість є неприємним. Хоча митець він дещо талановитий. Я не люблю занадто показушних чоловічих проявів нібито "жіночої" сексуальності, як вони її розуміють. Як і неприємні усі ці анорексичні "моделі", які, кажуть, створили гоміки щоб бути конкурентними з жінками, а чоловіки підхопили що худючість - то гарно, хоча я напевно знаю, що в реальному житті багатьом чоловікам подобаються зовсім не худі жінки. Але скільки жінок тим переймається марно, бо ніхто їм не пояснить ( ... )

Reply


Leave a comment

Up