Куди я хочу. Частина 5 "Цвинтар танків під Харковом"

Mar 04, 2014 23:08

     Так-так, я б дуже хотіла побувати в такому місці. Єдина інфа, яку доки знайшла:
Іржаві корпуси танків стоять стрункими рядами на цьому "цвинтарі" військової техніки у Харкові.
Колись у Харкові танки проходили ремонт і модифікації, але тепер потреби в послугах ремонтного цеху немає, і ці громіздкі машини покинуті напризволяще.
От уявіть лиш - ( Read more... )

куди я хочу, вівторок, бажання

Leave a comment

Comments 6

folga_ua March 4 2014, 21:27:30 UTC
Если правильно нагуглила, то это не под Харьковом, а вполне себе в черте города. Ну разве что не возле метро =) /2,5 км по прямой от ближайшего/ Но половину пути точно можно подъехать, хоть и с пересадками (а, может, и прямое что от метро ездит). Жаль, экскурсии туда не водят)
Для вдохновения http://colonelcassad.livejournal.com/1333835.html

Reply

chanchikovaanna March 4 2014, 23:04:25 UTC
Олічко, я чекала від тебе коменту! чесне слово!
На рахунок того "пускають" чи ні .... хм, в Чорнобиль теж не пускають, але я там була! =) *вбила свою мрію*. Тому спробую пошукати що і як, раптом щось знайду. А за ссилку на пост дякую тобі, сиділа-дивилась-пускала слюнку!

Reply

folga_ua March 5 2014, 12:27:31 UTC
Ха) Про экскурсии в Чернобыль я давно читала. И гуглила цену. Далеко не везде ведь опасная радиация... А про танки просто пока искала попался какой-то обзор, где написали /вольный пересказ/ "что залезли легко, спалила их собачка, а сторож любезно дал предупредительный в воздух". Откуда и вывод, что экскурсии не водят... У нас в метро людей с фотоаппаратами гоняют, а тут танки. Хоть и раритетные)))

Кстати, и прямо от вокзала, наверно, какой-то автобус ездит. Я от указанных ближайших метро рядом живу, вот и думаю с учетом своего расположения. Если действительно соберешься, то спрошу про автобус.

Reply


beautifullady22 March 4 2014, 22:47:20 UTC
круто там! теж таке б хотіла побачити

Reply


tim_taller15 March 5 2014, 10:20:29 UTC
В Києві, на ДВРЗ подібне є. Тільки танків там трохи поменьше і вони часто штабелями один на одному стоять. Будете в наших краях - велкам, це ще й недалеко від мого дому:)

Reply

chanchikovaanna March 5 2014, 17:41:12 UTC
оу!!!!!!!! цікаво-цікаво. Хочу таке видовище побачити власними очима!

Reply


Leave a comment

Up