эхъ... дужа смачна атрымлівалася і п'яна ў адрозненні ад :) толькі зашмат марокі, бо трэба або знайсці чыста жытні хлеб, без дадаткаў бульбы, пшаніцы і г.д., а дзе ж яго знойдзеш, або самому спячы жытнёвыя каржы, знайшоўшы толькі жытнюю муку. Наогул, парада, калі ўзяцца за гэта, то адразу з разлікам не меней за 50 літраў :)))
Файна:) Згодна і на 50:) Але ж мяне цікавіць падрабязнае апісанне прапорцый і працэсу. Бо я ніколі не рабіла, але ж вельмі хочацца:))) Цікавіць усё, пачынаючы з посаду. Ці паўплывае на смак пласмасавая пасудзіна (бочка)? Ну і колькі чаго сыпаць, тэмпература ў пакоі, колькі чакаць...
Рэцэпцег вельмі стары, сцягнуты з нейкага талмуду, на 8 л вады -- 1 кг жытняга хлебу (не сухароў), 1/5 шклянкі жытняй мукі, 2 шклянкі цукру, 1/3 шклянкі разынак, сок 1 цытрыны, дрожджы (колькасць вылічваў, бо меры вельмі заблытаныя, атрымалася 1/4 сучаснай пачкі
( ... )
Comments 17
пропорції не знаю...
Reply
Reply
Але ж мяне цікавіць падрабязнае апісанне прапорцый і працэсу. Бо я ніколі не рабіла, але ж вельмі хочацца:)))
Цікавіць усё, пачынаючы з посаду. Ці паўплывае на смак пласмасавая пасудзіна (бочка)? Ну і колькі чаго сыпаць, тэмпература ў пакоі, колькі чакаць...
Reply
Reply
а пра кухню_бай сапраўды трэба ў профіль павесіць.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
ад сваіх прывезьлі)
Reply
Reply
Leave a comment