СО СЛЕЗАМИ НА ГЛАЗАХ...

May 09, 2020 08:35

День Победы - светлый весенний праздник, праздник боевой славы СОВЕТСКОГО народа - героя, народа - победителя!!!

Read more... )

война, подвиг, праздник, ветераны, День Победы, победители, 9 мая, ВОВ, СССР

Leave a comment

Comments 6

lj_frank_bot May 9 2020, 05:31:56 UTC
Здравствуйте!
Система категоризации Живого Журнала посчитала, что вашу запись можно отнести к категории: Праздники.
Если вы считаете, что система ошиблась - напишите об этом в ответе на этот комментарий. Ваша обратная связь поможет сделать систему точнее.
Фрэнк,
команда ЖЖ.

Reply

burgbul May 9 2020, 05:37:20 UTC
ДЕНЬ ПОБЕДЫ!

Reply

lj_frank_bot May 9 2020, 05:39:13 UTC
Рад помочь!

Reply

burgbul May 9 2020, 06:34:26 UTC
Маладэц! Возьми с полки пирожок:)))

Reply


Вот и вся правда о сегодняшней Болгарии... burgbul May 9 2020, 05:36:35 UTC
Много хора се чудят и се сърдят на САЩ и ЕС защо подкрепят правителството на Борисов, знаейки какво представлява, виждайки как под неговото безкрайно дълго ръководство България се срина и продължава да се срива по показателите за демокрация - по ниво на корупция, свобода на словото, човешки свободи, съдебна система, бедност, нечестни избори, мафиотско законодателство и т.н. Много почтени хора недоумяват как е възможно правителството на Борисов да бъде търпяно от демократичния свят? Причината е ясна - защото Западът не вижда по-добър избор от Борисов в съвременната политическа среда в България, който може да подписва съвместни декларации като днешната - "Декларация на министрите на външните работи на България, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и САЩ по повод 75-ата годишнина от края на Втората световна война ( ... )

Reply


Vanya Dobreva burgbul May 9 2020, 06:44:49 UTC
75 години от края на най-ужасяващата в човешката история война - Втората световна война (1939г.-1945г.) Време на омраза, време на холокост, време на концлагери, време на крайна агресия, време на унищожени мечти и надежди, време на пречупени съдби и изпепелена любов, време на вилнеещ антикомунизъм, време на ненавист към евреите, време на разправа със славяните, време на обсебваща русофобия, време на физическо заличаване на различния, на немощния и слабия, време за биологични и ядрени военни експерименти ( ... )

Reply


Leave a comment

Up