БЛІНЫ РУЛЯЦЬ

Mar 13, 2011 16:19

Радзма абаранкаў і дрэсіраваных мядзьведзяў заінтрыгавала не столькі рознай статыстыкай,колькі рэцэптам славутых бліноў па-смаргонску. Вельмі каларыйная ежа, аднак што не адняць, дык гэта суперскага смаку. Нешта сярэдняе між мачанкай і верашчакай. Калі ўсур'ёз заняцца прамоцыяй гэтай стравы, дык хот-догам і іншай брыдоціне на Беларусі ня жыць. ( Read more... )

life, Pocztówka z lotniska, нататкі, назіраньні

Leave a comment

Comments 4

klujshik March 13 2011, 18:56:32 UTC
вам проста пашанцавала з гаспадыняй)трэ было адведаць мясцовага марозіва, вось тут ўжо дэлікатэс прамысловы, але больш вядомы за абаранкі і мядзведзяў ў сучаснасці)

Reply

brodzki March 13 2011, 21:03:05 UTC
Марозіва неяк еў бо ў Смаргонях неўпершыню. Сапраўды смачна, але гэта не блін:)))

Reply


bihi_puuk March 14 2011, 07:36:34 UTC
Срочна пайшоў шукаць... эээ... як гэта завуць дзевак са Смаргоні?... :)))

Reply

brodzki March 14 2011, 16:58:32 UTC
Смаргонкі. Раней сярод іх былі модныя імёны Марыя, Чэся, Рэня, Надзя, Ядзя, Гэля, Стася:)))

Reply


Leave a comment

Up