Украіна, которую ми потєрялі

Mar 11, 2012 23:53

Голови Української греко-католицької церкви та Римо-католицької церкви звернулися до Верховної Ради із закликом заборонити в Україні аборти. Як повідомив під час зустрічі із молоддю в Тернополі глава УГКЦ Святослав Шевчук, зумовлене таке звернення тим, що в Україні в середньому у рік внаслідок абортів гине 2 мільйони ненароджених дітей. "За 20 років незалежної України ми свідомо і добровільно вбили 40 мільйонів дітей. Тобто за цей час перестала існувати така нація, як українці - 40 мільйонів"

У радянські часи в Україні робили понад мільйон абортів на рік. Від початку дев’яностих років минулого століття кількість штучних переривань вагітності різко пішла на спад. У 1995-му - 740 тисяч абортів, у двохтисячному 430 тисяч, а п’ять років тому - 260 тисяч... упродовж минулого року (2009) 180 тисяч українок зробили аборти. Проте...цю цифру можна сміливо округлити до 200 тисяч

То ж ніфіга 2 млн. не гине. 90% "жертв абортів" виживають, а дехто потім у головні попи вибивається. І шо ж тут забороняти - їх самих?

От чому Гузар сам створює враження розумної людини, а зміну якусь не дуже виховав?

релігія

Previous post Next post
Up