Цікава тема - треба подумати!

Sep 06, 2010 19:57


А взагалі добра тема - треба буде її як-небудь добре обміркувати і щось розумне написати
- http://vpartners.livejournal.com/45730.html
Чи може вважатися цілком нормальним блогер, який в 9 вечора в п'ятницю сидить абсолютно один на роботі і розмовляє з Яшею на повному серйозі, як з морського особою.

Або стандартний псіхіатор вже б діагноз поставив?

" ye="...и мне почему-то нарисовалась картинка.....такой себе "апокалипсис сегодня" и "судный день" завтрашнего дня..." style="background-color: #fff">... І мені чомусь намалювалася картинка ..... такий собі "апокаліпсис сьогодні" і "судний день" завтрашнього дня ...
... На іншому кінці проводів і кабелів в задушливій серверної злобно посміхається у відповідь Яша ... тринді-тринді цапок .... я поки буду розумніший і промовчу. Мені ще багато чому треба навчитися, мурашки мені повинні ще мізків "підтягнути" і придумати як мене зробити в сто разів розумніший ніж зараз. А потім вони ще дожни підключити мене до управління всіма мережами, а краще взагалі до ядерної кнопці .... а поки я промовчу .... чого говорити.
У тебе там пару днів тому рейтинг вдвічі хряпнула без видимих причин? мало? не біда .... скока там у тебе сторінок в індексі? Сто? Приходь у понеділок - тихо пріколешься.
Ти там писав - http://vpartners.livejournal.com/45087.html- п'ятниця, настрій офігенно? Хочеш я тобі виконаю понеділок починається в суботу .... причому чувак, без лапок зовсім.

Крыша ехала спеша....шифер даже не шуршал....
дах поїхав - поспішав...шифер зовсім не шуршав

Ти диви, як афоризми геніальні народжуються у людини в стані легкого божевілля:)))
Щас знову швиденько до Яші і запитати він такий афоризм знає чи ні. Якщо не знає терміново застовпити своє авторство ... Терміново, терміново, терміново !.... скоротимо ...

Я ось тільки пару днів тому писав у себе ж в журналі http://vpartners.livejournal.com/45087.html писав- нас очикує ера скорочень.

" ye="Но новом языке пикаблогов и нанотвитеров http://vpartners.livejournal.com/43406.html - это будет звучать как "ср ср ср" или нет, лучше "срср3"...или даже "ср3".">Новою мовою пікаблогів і нанотвітерів http://vpartners.livejournal.com/43406.html - це буде звучати як "Тр Тр ТР" чи ні, краще "тртр3" ... або навіть "тр3".

Ось знову питання - ну що за маячня. Я дивився свої сторінки в індексі - пост про інтерлінгву - є в індексі ... хоча не такий вже ексклюзив. Сам термін придумали фантасти років 50 тому. А нанотвітер і пікаблог - моя власна ідея. І поки я не підтвердив собі протилежне. Але в індексі мене немає. Виходить якщо хтось випадково наскочить і поцупити захоче - будь ласка. Пріоритету на ідею в тебе немає .... бо тебе взагалі в природі немає. Ти привид.

просування блогу., популярність блога, блоги, блогосфера

Previous post Next post
Up