Авторитетність в Яндексі

Sep 06, 2010 17:40


Параметр який здавався цілком зрозумілим. Рейтінг діло таке - сьогодні вгору, а завтра вниз. Всяке буває. Хтось пише вищий від тебе. хтось коментах, хтось посилається, або на нього посилаються.
А ось авторитет здавався мені зовсім зрозумілою пузомеркй. Час йде, кількість записів додається, вік блогу зростає, кількість читачів зростає, кількість посилань теж. І авторитет збільшується до нескінченності. Питання тільки в тому у кого його. цього авторитету більше.

Просто з моменту створення мого першого блогу Копірайтера авторитет тільки зростав і зовсім не падав жодного разу. Тому я і припустив, що схема саме така.

У результаті кілька днів тому авторитетність мого блогу гепнулась, притому зовсім значно. Було 1350, а стало відразу 800 з чимось. Блог з 17 тисяч в рейтингу впав за 30 000. Але це добре.

Я не зрозумів що могло знести так авторитет. Та ще й так значно - практично вдвічі. Найважливіше, що з мого боку не було ніяких значних дій. Ніякого спаму, практично не розставлялися посилання. Мені здавалося, що писав я минулого місяця мало. Так теж ні. Порахував кількість постів за минулий і позаминулий місяці - практично одна цифра.

Ні з ким ні лаявся, нікого не матюгав. Коротше кажучи значущих причин немае взагалі.

Може хтось проконсультує? Авторитетність падала у когось зараз?. Вона не тільки зростає, а коливається по якомусь своєму алгоритму, як рейтинг?

розкрутка блогу, блогосфера, блог, блогерство, рейтинг блогу, блогери, рейтинги, блоги, блогер

Previous post Next post
Up