Привіт WM!

Sep 06, 2010 17:27

Завів собі нарешті гаманець на Вебмані.
Ох я і задовбали. Практично день вбив. Результат -  зробив гаманець, отримав якийсь атестат вище анонімного. У результаті спроба поповнити гаманець з карти Приватбанку закінчилася нічим.
Прив'язати карту до гаманця, щоб автоматично отримувати гроші виявилося коштує 18 долярів. Некисло я б сказав, за те, що я ним же буду гроші поповнювати і відраховувати відсотки за кожну платіжну операцію.
Намагався проплатити з Приватбанку через Приват24 на рахунок української служби Вебмані - теж облом. Вводжу всі дані платіжки - мені пише "введіть правильно код одержувача". Три рази перевіряв. Ідіотизм. Причому постійні авторизації на Приваті і в вебмані час жеруть неймовірно.

Коротше кажучи єдиний разумний метод який надибав - подзвонив в обмінник і зробив заявку. Завтра відвезу готівку. Обіцяють що рахунок поповнюється практично моліеносно. Подивимося....

Якщо когось задовбує читати українською читайте російською в Блозі Копірайтера, а хто любить українську -читайте та коментуйте тут.

Загальне відчуття таке. За ідеєю всі інтернет платежі, як і безготівкові зроблена для зручності. Але у підсумку практично робочий день пішов, чоби переконатися в їх не ефективності і в підсумку завтра в реалі їхати і платити готівку. щоб цей довбали гаманець поповнити. І це тільки поповнити.
2% за введення грошей. Теж піндец повний. Я розумію за виведення з безготівки на готівку приват бере за мої дньгі 1%, а за свої одразу 4. Але щоб за введення 2% це взагалі пипец. Коротше перше враження від роботи з системою - там сидять маланци крутіші приватівських.

% За введення + відсоток за виведення, плюс відсоток якщо потрібно рублі в долари переконвертувати + курс обміну. Коротше кажучи на виході - ці електронні гроші коштувати будуть чимало. Плюс до цього дайте всі паспортні дані ... ми ще до податкової настучім - раптом хто-то гривню зайву заробив. А ось те скільки цих самих гривень піде на оплату - це нікого не хвилює.

Ще ж і виведення грошей буде тільки в гривні. Блогун і Байпост платять у рублях. оплатити щось на ЖЖ - оплата в доларах. Тобто в підсумку будеш постійно міняти валюти, щоб оплатити в тому обсязі в якому кожній системі зручно.

Коротше я в шоці. У повному шоці.
Якщо б це хоч якось окупалося заробітками. А то ж блог поки що приносить копійки - час жере неймовірно. такою низькою вартості години мабуть немає ні на одній низькооплачуваній роботі в офлайні.

Виходить, що ешще і всякі технічні операції - теж час жеруть. на виході - повна маячня виходить.

монетизуемо блог, гроші, нариси, вебмані, враження, блогосфера, замальовано

Previous post Next post
Up