Состряпать дело на трупах

Dec 16, 2019 09:00

2016 год в разрезе этого декабря

Российские садистские фантазии об украинских военных и волонтёрах лучше всего претворяет в жизнь наша новая власть. Вчера мы увидели, как МВД показывает домыслы вместо доказательств в деле Павла Шеремета.

Пять подозреваемых уже назначили, и все они в той или иной мере связаны с армией. Что это, как не мечта ( Read more... )

Аваков, Зеленский/Слуга Народа, реванш

Leave a comment

Comments 5

krbrtr2000 December 16 2019, 07:53:16 UTC
Дадад. Звісно головна помилка зелупи не і тому що воно служить кремлю, а в тому що авакова не прогнал.....

Reply

1n5ecto1d December 18 2019, 08:46:04 UTC
Головна НАША проблема с зелупою в тому, що вона профнепридатна та тупа. Це класична історія слабкого правителя, яким маніпулюють всі, хто має до нього доступ.

Reply

krbrtr2000 December 18 2019, 17:32:03 UTC
Ні, це не головна проблема. Легенда про зєлєчку-дурачка була створена для заспокоєння "войовничої опозиції". Той хто вважає себе набагато розумнішим за опонента неспроможний відчувати реальну загрозу від нього. Тому опозиція займається виключно малюванням червоних рисочок.

Якби зелупа був такий тупий та неспроможний як його малюють, він їв би козявки з носа, а не мав мільони в офшорах, вілли на курортах та не захопив би усю владу у багатомільйонній країні. Тож або він або його ляльководи досить компетентні.

Щодо оточення - можливо воно й змагається за вплив на знфюрера. Таке відбувається постійно в усіх країнах. Але спробуйте відповісти - що зміниться на краще якщо зефюрер буде тираном?

Тож головна проблема не в тупості. Вона в тому що справжні хазяї зелупи - то кремль та бєня. Усі його дії спрямовані виключно на користь цих двох бєнєфіціарів. Інтереси усіх інших осіб та інституцій для зелупи другорядні. Але кремль отримує преференції завжди.

Reply

1n5ecto1d December 19 2019, 08:04:32 UTC
Це класична помилка - вважати когось розумним у всьому, якщо він розумний в чомусь одному. Якщо у Клована добре виходить бути клоуном та керувати командою КВН, то це не означає, що він сильний політик.

От купляти дешеву електрику у москалів - це ж добре? Бо вона ж дешева, за неї менше платити. Давайте купляти! Логічно? Чи ні?

Reply


Leave a comment

Up