Кров’ю грузин і руками Саакашвілі

Aug 29, 2008 17:40

... створено передумови для Четвертої світової війни.Сперечалася вчора з класним воєнспецом - зокрема, з кавказьких питань. Його трусить від люті - як нездарно Грузія програла війну, яку можна було виграти за добу, буквально однією операцією. "Ти мислиш як сержант, а не як геополітик!" - кип’ятилася я, але ніякі мої аргументи не діяли ( Read more... )

рф, війна, сша, грузія

Leave a comment

Comments 269

shao_s August 29 2008, 16:19:37 UTC
Як то кажуть, твої б слова - та до бога у вуха. Але ти вдаєшся до типової коснпірологічної підміни: вбачаєш потаємний план там, де не можеш побачити явний. Хоча відсутність явного плану зовсім не обов'язково означає наявність потаємного: це може означати просто відсутність будь-якого плану.

Reply

bilozerska August 29 2008, 16:48:32 UTC
Без плану такі речі не робляться. Взагалі, будь-яка людина, коли щось робить, на щось розраховує. Якщо вона, звісно, не ідіот, але серед великих політиків і лідерів держав ідіотів не буває.
Розраховувати перемогти Росію у відкритій війні може хіба що Америка.

Reply

shao_s August 29 2008, 17:59:35 UTC
Да украину мы уже с америкосами поделили, так, что не обольщайтесь.
Нам восток, америкосам запад, туркам кусочек крыма, а хохлам кусочек хмельницкой и всё.

Reply

shao_s August 29 2008, 18:03:50 UTC
Вообщето и запад украины тоже нам, ну ксочек только вернём полякам, и венграм, не забывайте, что польша и венгрия тоже свои земли назад потребуют, это как пить дать.

Reply


anonymous August 29 2008, 18:13:34 UTC
Постоянная истерика Украины заставляет задуматься.Россия предъявляла Украине территориальные претензии?Нет.Но Украина все равно бьется в истерике.Почему?Да потому что знает,что рыльце в пушку.Мы молчали,но если вам так уж хочется,то можем вспомнить и про союзное подчинение Симферополя,Да и вообще про Крым.Вы такие самостийные,демократические и настрадавшиеся под гнетом кацапов.Так откажитесь от подарка кацапа Хрущева и верните Крым.

Reply

bilozerska August 29 2008, 18:43:34 UTC
А хіба видача рос.паспортів мешканцям Криму - не територіальна претензія?
Хрущов - не кацап (я це слово взагалі не вживаю як образливе для етнічних росіян), Хрущов комуняка, вони національності не мають. А кордони чіпати не можна. Де кордон зачепили - там кров пролилася.

Reply

fozzya August 30 2008, 06:47:43 UTC
Выдача расеянских паспортов жителям Крыма - прямое нарушение конституции эрэфии.

Reply

bilozerska August 30 2008, 19:35:08 UTC
Головне - що вони штовхають наших громадян на порушення нашої Конституції і наших законів.

Reply


mmmplus August 29 2008, 18:16:47 UTC
планы американских стратегов - это поссорить как можно больше республик бывшего союза с россией, так что война россии с украиной - это не бред, это вполне может случится в обозримом будущем, по крайней мере многие для этого прикладывают большие усилия :(...

Reply

mmmplus August 29 2008, 18:26:07 UTC
Да просто напросто даже российские амбиции из принципа не позволят так называемой "украине" унижать Россию, получите на западе притязания Польши и Венгрии, а на юге Турции, будет у вас свой кавказ под боком, и свои генацвале на рынках. Так любите грузин? Посмотрим, что вы запоёте когда они ваши рынки заполонят в скором времени. А в дальнейшей перспективе Турки будут у вас хозяйничать. И опять двадцать пять, Россия поможи. Так же кричали 225 лет назад грузины, и только русские штыки спасли грузинскую нацию от полного истребления, как впрочем и болгарскую и армянскую и так далее.

Reply

bilozerska August 29 2008, 18:57:15 UTC
Занадто дорога ціна за те, щоб грузини не торгували на наших ринках :)
Вони й так, до речі, майже не торгують, бо то азербайджанці :)

Взагалі, ви помітили, що ті країни і народи, що стикалися з російською "допомогою", вдруге по неї не звертаються? :)

Reply

solonyna August 29 2008, 18:29:19 UTC
А давайте поводитися до нахабства вввічливо і непристойно впевнено. Деякі представники Росії і так поводяться як дикуни. хай сатаніють ще більше, щоб їх і свої зневажали.
Один з планів російської влади - щоб ми зараз думали про війну з ними і стораждали. хоча зараз є декілька чинників, які не дадуть початися цій війні. Які - ну, це тіпа державна таємниця:)) а розумні й самі їх знають.
тож давайте бути готовими захистити себе, але думати про щось хороше, назло ворогам.

Reply


anonymous August 29 2008, 18:27:58 UTC
Смешно читать размышления гражданки украины - страны нестабильной и продажной(речь о власти, украинцы, без обид)о судьбах россии и мира. Пиши дальше может дядя ющенко выделит доллар из своих тридцати сребренников.

Reply

solonyna August 29 2008, 18:35:13 UTC
Доля Росії - у ваших руках, росіяни. ви про неї й думайте, а не про долі сусідніх країн:)). Україна не може бути продажною за визначенням: вона відстоює свої їнтереси, проти яких бажання Росії мрії США і плани Європи - вторинні. Ми присягали на вірність ТІЛЬКИ своїй землі, і їй ми вірні. Нікому з наявних тут людей за писанину в ЖЖ Ющ нічого не платить, на відміну від писак Медведпутіна. Тому наші слова - різні, не під копірку писані, як ваші, і за анонімів ми не ховаємося.

Reply

bilozerska August 29 2008, 19:36:04 UTC
Браво! Підписуюсь під усім, тільки аноніми бувають дуже толкові, я проти них нічого не маю :)

Reply

А вот и нет! anonymous September 29 2008, 17:05:04 UTC
Нет у вас своей земли, как не может быть своей земли у янычар...

Reply


henyk August 29 2008, 18:53:46 UTC
Маю суттєві зауваження:
Насправді американці НІЧОГІСІНЬКО не планували з-за внутрішніх проблем (раз), з-за заангажованості в підготовку до втручання до майбутнього ізраїльсько-іранського конфлікту (два) і з-за сидіння по вуха в інших конфліктах (три), бо... починаючи з часів перед розвалом совка вони всіма можливими та неможливими зусиллями тримають status quo (одні "курчата по київські" Буша-старшого чого варті) намагаючись розіграти одночасно про- і контра- китайські карти.

І взагалі: якби ж в Америці насправді хотіли задусити Газпромію, вони би просто заблокували декілька банківських рахунків - чисто і надефективно - а імпер-поцрєотам лишилося б... можна я не повторюватиму їхні ж збочено-фіксаційні гасла? ;)))

Reply

bilozerska August 29 2008, 19:04:52 UTC
Просто треба раз і назавжди відкинути думку, що бодай хтось у світі відстоює українські інтереси, крім нас самих.

У США свій інтерес. Але якщо вони тут ні до чого - хто будує бази у Польщі і Чехії? Це вже не статус кво, це називається оточення і позбавлення можливості завдати ракетного удару.
А Грузія та Україна ближчі до Росії, ніж Польща і Чехія.

Крім того, якщо хтось працює над трьома завданнями - хіба це означає, що він не може одночасно займатися і четвертим? :)

Reply

henyk August 29 2008, 19:14:56 UTC
> Просто треба раз і назавжди відкинути думку...

В мене її ніколи й не було :)

> ...хто будує бази у Польщі і Чехії?

Це з розряду "лучше пєрєбдєть..." © :)
Плюс, знову ж таки, працівникам їхнього ВПК теж треба чимось іпотеку закривати ;)

Reply

bilozerska August 29 2008, 19:48:26 UTC
"В мене її ніколи й не було :)"
Щодо тебе я й не мала жодних сумнівів :)

А бази - то не "пєрєбдєть", це ж величезні витрати і величезне напруження. І Польщею та Чехією не закінчиться ж, по всьому периметру оточать, щоб жодна ракета...

Reply


Leave a comment

Up