Leave a comment

Comments 30

(The comment has been removed)

Дійсно, ext_2396829 February 4 2014, 08:08:04 UTC
імовірність прийняття тяжіє до "0", як на мою думку мова йде більшою мірою про декларацію намірів зрозумілу кожній порядній соціально орієнтованій особистості і як застереження привладним глитаям про неминучість відповідальності за шахер-махери з усенародними коштами у чому із задоволенням візьмуть участі і міжнародні інституції у рамках боротьби із корупцією і відмиванням "брудних" грошей.

Reply

(The comment has been removed)

Re: Дійсно, ext_2396829 February 4 2014, 13:29:33 UTC
oops!...співголова групи "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" в Європарламенті Ребекка Гармс заявляє, що Сергій Арбузов, Андрій Клюєв і Микола Азаров мають паспорти громадян Австрії...Ой, як прикрооо!!!

Reply


Владу і оппу в жопу! ext_2359905 February 4 2014, 16:04:26 UTC
Знов влада розводить всіх...тільки робить це повільно і з насолодою. Хто заважав на минулому тижні вже змінити Конституцію, сформувати нову більшість і створити свій уряд? А вже на цьому тижні призначити досктрокові вибори президента і мера Києва? Вже можна було починать новій більшості розглядать закони про люстрацію, про репреватизацію накраденого владою майна, голосувати за закон про відкликання депутатів, судей, чиновників...Звісно треба було б попрацювать добряче, хочаб 8 годин на день, як всі люди роблять, 5 днів на тиждень (а не 3 як заведено там), але ж влада та опозиція не звикла працювати. Їм і по дві три години на день важко, не встигли відкрити сесію як відразу ж закривають. Канікули і відпустки в них разів по 5 на рік. Я вже не кажу про зарплати, пільги, квартири. І це слуги народу? Одні хоч не приховують що вони є бандитами і не показують любові до України, а от опозиція, чого вони показують що так сильно за народ, так сильно пищать зі сцени Майдану що готові боротись за нас. Боротись ми і без вас можемо, ви хоч ( ... )

Reply

Re: Владу і оппу в жопу! dji12345 February 4 2014, 19:38:00 UTC
Какой то монолог в трамвае.Рома,мирный,решительный шаг закончился у щитов
беркута.Ваши призывы пусты без огневой поддержки,сколько у Вас дивизий?
Складывается впечатление,что Ваша цель облить оппозицию грязью,по принципу
-все они там гады.На чию мельницу вода Роман?

Reply


Leave a comment

Up