Leave a comment

Comments 28

«СБУ ПОКРИЛА РОЗКРАДАННЯ МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ, ЩОБ НАС ПО livejournal December 29 2013, 08:25:14 UTC
Користувач ww35 посилається на ваш запис з «СБУ ПОКРИЛА РОЗКРАДАННЯ МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ, ЩОБ НАС ПОСАДИТИ». Інтерв’ю з І.Мосійчуком перед вироком пишучи: [...] ПОКРИЛА РОЗКРАДАННЯ МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ, ЩОБ НАС ПОСАДИТИ». Інтерв’ю з І.Мосійчуком перед вироком [...]

Reply


anonymous December 29 2013, 09:27:03 UTC
Цинізм Мосійчука вражає, а наполегливість Білозерської щодо спроб "відбілити" цю істоту викликає здивування. Спробую пояснити свою позицію ( ... )

Reply

anonymous December 29 2013, 11:08:55 UTC
Автором цього зливу є хтось з істот які співпрацюючи з СБУ посадили Патріотів. Крикунов? Сєргієнко? Гаврилюк? Коментувати цей понос не варто окрім з ситуацією з Васильківським БЮТ який зара працює на ПР а тоді займався тотальним дерибаном землі. Ти троль СБУшний назвись перед тим як в такому тоні говорити з Оленою!

Reply

anonymous December 29 2013, 11:28:32 UTC
Знову брехня і образи. Про який злив йде мова ? Всі факти, що викладені у моєму попередньому пості , взяті з відкритих джерел. Васильківський БЮТ всі останні роки працював спільно з регіонами,а його керманич навіть очолював земельну комісію міськради. Але чому про це тоді мовчала істота Мосійчук ? Відповідь проста: дерибаном землі керував мер - регіонал при якому Мосійчук був тітушкою. Білозерська пробує зліпити героя з жалюгідної людини, хоча я на 100 відсотків впевнений , що дана справа проти нього сфабрикована. Мосійчук має нести юридичну відповідальність за інше : за побиття мешканців Василькова, які протестували проти грабіжника - мера (до речі, цей регіонал навіть був у залі суду , коли мали розпочатися судові дебати у справі васильківських терористів), за підпали, погрози, а моральну відповідальність за торгівлю національними ідеями з метою особистого збагачення. До речі, ці послання Мосійчука є очевидною фальшивкою, - ця істота ніколи не говорила українською, мовою її спілкування був виключно суржик.

Reply

anonymous December 29 2013, 11:59:21 UTC
Потворо СБУшна! Ти ж сам працював на Іващенка. Так Іващенко був на дебатах і в перший і в другий день. Якщо ти хочеш справедливості то відкрий лице і вголос скажи: справа проти Патріотів сфальшована а Мосійчук має відповісти за те і те. Тіки давай факти а не свої домисли! І Мосійчук стосовно дерибану який влаштовували БЮТ і ПР на пару не мовчав. Він про це відкрито писав!

Reply


anonymous December 29 2013, 17:29:00 UTC
окак, то есть кабанчик и сам не без греха? какая прелесть ;-) кстати, если про прадо правда,многое сходится

Reply

anonymous December 29 2013, 17:55:49 UTC
Все про що я писав взято з відкритих джерел і вкрай легко перевіряється. А так як Ви його назвали, наскільки мені відомо, його ніхто не називав. Серед своїх його називали "пельмень" за "струнку" статуру. Щодо автомобіля , дивись в мережі відео, там навіть є номерні знаки цього автомобіля. Та й Шпара в останньому судовому засіданні чітко вказує, що Мосійчуку належав цей коштовний автомобіль.

Reply

anonymous December 29 2013, 22:41:32 UTC
Ого як повилазили тролі після оприлюднення фактів про відмивання мільйонів доларів. Видно СБУ нервує.
Так у Мосійчука є квартира з гарним ремонтом і прадо було правда б/у і не за 60 а за 25 000. А що по твоєму націоналісти ніщебродами мають бути? Мосійчук працював головним редактором газети і заробляв. Стосовно Іващенка то Мосійчук ніколи не приховував своїх дружніх стосунків з ним.

Reply

anonymous December 30 2013, 04:38:57 UTC
От і перше зізнання : всі фінансові здобутки Мосійчука -це результат роботи на мера- регіонала Іващенко, який після свого правління залишив місто напівзруйнованим. А як же ідейність ? І не вважаєте інших дурнями : скільки заробляє головний редактор маленького містечка всі добре знають - ні на престижний автомобіль, ні на дорогий ремонт не вистачить. Інша річ, коли головний редактор у газеті всіляко вихваляв злодія-мера, а з незгодними щодо діяльності мера-регіонала "проводить" виховну роботу силами молодих необізнаних хлопців, яким голову затьмарив ідеями націоналізму. А ось за такі послуги мер грошей не жалів, особливо за залякування незгодних, підпали їхнього майна, побиття . Ось основа благополуччя Мосійчука . Ви ще питати чи може націоналіст бути забезпеченням. Моя відповідь - "НІ", тому що націоніст не має морального права розкошувати, коли його співвітчизники не мають найнеобхіднішого. В іншому випадку це не націоналізм, а заробітчани від політики. Саме про такого заробітчанинана від націоналізму,яким є Мосійчук, я і пишу свої ( ... )

Reply


anonymous December 29 2013, 20:00:07 UTC
Вчера послы США,Франции,ФРГ,Финляндии,Бельгии и Канады посетили журналистку Татьяну Черновоил в больнице.

А сегодня десятки тысяч манифестантов блокировали притон гавнюковича в Межигирря.

Одновременно-несколько сот тысяч человек собрались на Майдане!

Украина-вперед!

Reply


Leave a comment

Up