Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва боротися за свого сина (ВІДЕО)

Dec 26, 2013 23:08

Мама ув'язненого вченого-націоналіста, ідеологічного референта СНА Олега Однороженка приїхала з Харкова до Києва і хоче голодувати під прокуратурою на підтримку свого сина ( Read more... )

репресії, патріот україни, правозахист

Leave a comment

Comments 5

Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва livejournal December 26 2013, 21:33:32 UTC
Користувач matynin_denis посилається на ваш запис з Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва боротися за свого сина (ВІДЕО) пишучи: [...] л взят у в Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва боротися за свого сина (ВІДЕО) [...]

Reply


napoleon_6 December 26 2013, 22:35:08 UTC
Это какой-то постмодернизм 2-го порядка - "Вчений-націоналіст".

А по сути полностью поддерживаю. Правду можно добиться только по линии прокуратуры. В МВД круговая порука в чистом виде.

Reply


Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва livejournal December 27 2013, 06:58:01 UTC
Користувач switluy_spogad посилається на ваш запис з Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва боротися за свого сина (ВІДЕО) пишучи: [...] posted by at Мати ув’язненого Олега Однороженка приїхала до Києва боротися за свого сина (ВІДЕО) [...]

Reply


slayer_bulia December 27 2013, 09:03:32 UTC
Ну про банкову закономірно, він там був, засвітився на фото-відео матеріалах.

Reply


vpantin December 27 2013, 19:14:12 UTC
А с чего такому положительному херою, многоднтному, с пбольніми и старенькими родителями страдать хулиганкой? Какая то неувязка в єтом есть. Мое мнение, біл бі ответственен и дружил с головой, то не позволил бі никаким обстоятельствам біть віше его, то есть он не себя подставил а свою семью и родителей, которіе теперь пугают генпрокурора какими то голодовками. Поверте, генпрокурор о таком "узнике совести " даже не знает. А сінок, туппой слизняк раз подставил родню под єто дело.

Reply


Leave a comment

Up