Хода ВО "Свобода" на честь 95-ї річниці подвигу Героїв Крут (Київ, 2013) - фото, відео

Jan 30, 2013 00:55



Ввечері 29 січня активісти ВО "Свобода" провели вже традиційну ходу на честь Героїв Крут - від Майдану до Арсенальної площі. Пройшлися гарно, шкода тільки, що не було смолоскипів.

Очолював колону, у якій було до тисячі чоловік, голова Київської "Свободи" Андрій Іллєнко, який після денної бійки у приміщенні Поштамту почувався досить непогано. Скандували звичайні націоналістичні гасла, а також "Крути! Крути! Вас не забути!" і "Слава Героям Крут!". У ході також взяли участь прихильники здорового способу життя із групи "Січ", із обличчями, закритими чорними масками.

З озвучки лунав відомий хіт "Машингвери, штурмгевери, відкривай, мерзото, двері". Позаду за колоною їхала сила-силенна, тобто штук сім, автобусів з "Беркутом" - отже, нудно не було :)

На жаль, через повністю розряджену техніку (знімали до того мітинг у Крутах, а потім смолоскипну ходу на Арсенальній) ми змогли пройти разом з колоною лише першу половину її шляху. Але й цього більш-менш достатньо, аби скласти уявлення про цей захід, так що дивіться фото і відео :)

image Click to view




















































свобода, крути

Previous post Next post
Up