Живі історії про нелегалів

Jul 08, 2007 12:10


Друзі! Це - уривок з моєї статті, яку я заберу з друку на початку цього тижня. Мені дуже цікаво, що ви думаєте про ці дві історії. Пишіть, не соромтеся :-)

У рідному Афганістані Ареф належав до переслідуваної національної меншості. Залишив свою країну і якийсь час нелегально жив у Києві. По-російськи він спілкувався непогано і криміналом не ( Read more... )

історії з життя, нелегали

Leave a comment

Comments 20

Живі історії про нелегалів igor_donbas July 8 2007, 10:16:02 UTC
А это говорит о том, что нам украинцам, с нелегалами лучше не связываться. Хотя среди лиц несловянской внешности, есть много нормальных людей. У меня есть знакомая девушка, азердбайджанка по-национальности, так это хороший, добрый человек, она может прити в любую секунду на помощь.
Я ненавижу циган, сам бы их рвал на куски, эти твари заполонили всю Украину.

Reply

Re: Живі історії про нелегалів bilozerska July 8 2007, 10:50:55 UTC
У мене теж є знайома азербайджанка - дуже хороша дівчина.
З нелегалами слід боротися не як з конкретними людьми, а як з явищем. Якби той самий Ареф дійсно асимілювався в Україні - тобто одружився з моєю приятелькою, отримав українське громадянство і т.п., а не жив у своєму гетто - так би й було. Від нього і таких, як він, генофонд би суттєво не постраждав. А от гетто, держава в державі, - це величезна небезпека.

Reply


Живі історії про нелегалів igor_donbas July 8 2007, 11:16:05 UTC
Беда в том, что многие нелегалы едут в Украину не честно работать, а збить больше денег нечестным путем. Мы никогда не увидим нелегала работающим на заводе или на шахте.

Reply

Re: Живі історії про нелегалів bilozerska July 8 2007, 11:26:17 UTC
Вони на жодній офіційній роботі не працюють, бо хто ж візьме на завод нелегала, у нього ж документів немає. І відповідальність за це є в Адмінкодексі. А серед неофіційних робіт, дійсно, великий відсоток посідає кримінал. Більшість нелегалів сприймають нашу країну як транзит на шляху до ситого Заходу.

До речі, я написала велику статтю-дослідження на тему нелегалів в Україні, через пару днів вона з'явиться і в ЖЖ. Там про цю проблему з усіх боків, в тому числі з офіційного - взяла інтерв'ю у начальника Управління у справах громадянства і міграції МВС.

Reply


Живі історії про нелегалів igor_donbas July 8 2007, 11:29:36 UTC
В Киеве проводились какие либо акции, направленные против эмигрантов. УНТП проводило?

Reply

Re: Живі історії про нелегалів bilozerska July 8 2007, 12:04:45 UTC
Такі акції в Києві регулярно проводять УНТП і УДПНИ. Подробиць не дуже знаю, це кращі на їхні сайти. В кінці зими багато писали про акцію проти ринку секонд-хенду на Шулявці, де торгують негри. Всі ЗМІ написали, що її провела УНСО, але то були скінхеди.

Reply

Про УНСО igor_donbas July 8 2007, 13:28:34 UTC
Что то про УНСО сейчас не слышно, развалилась УНА на разные фракции, и каждый в свой бок тянет. Жалко конечно, ведь такая мощнпя сила была, на просторах СНГ все знали, об УНА-УНСО. Корчинский ушел и сразу все сошло на нет.

Reply

Re: Про УНСО bilozerska July 8 2007, 13:46:45 UTC
Не зовсім так. УНСО зараз дійсно переживає не кращі часи. Але вона єдина. Є політична партія, зареєстрована під назвою Українська Національна Асамблея (УНА), її очолює Юрій Шухевич, син Романа Шухевича. І є зареєстрована громадська організація УНСО. Це одна й та сама організація.

Reply


Потрібно як в Прибалтиці anonymous July 8 2007, 16:40:01 UTC
Слава Нації!
Потрібно як в Прибалтиці прийняти закони щодо всіляких зайд-окупантів.
Там якщо прибалт бере шлюб з неприбалтом, автоматично лишається громадянства Прибалтики і підлягає депортації на територію країни з яким взяв шлюб. Ось і всі дєла. В цьому році всіляких чурок на території Неньки лишилось більше ніж подалось транзитом на Захід!!!
Україна виключно для етнічних Українців!
Всіх інших "богообраних і нащасних біженців" - на гілляку!

Reply

Re: Потрібно як в Прибалтиці igor_donbas July 8 2007, 17:12:24 UTC
Напревеликий жаль у нас не така влада, як в Прибалтіці, і я не думаю, що у нас будуть приймати такі закони, щодо громадянства. Прибалтика завжди відрізнялась своєю націократією, та захистом титульної нації. У нас хоча б прийняли закон обмежуючий міграцію в Україну, то вже буде велике зрушення.

Reply

Re: Потрібно як в Прибалтиці bilozerska July 8 2007, 18:13:53 UTC
Основна різниця між українцями і прибалтами в тому, що останні набагато менше часу були під московською окупацією - тільки одне-два покоління, а не сотні, як ми. Коли вона припинилася, літнім людям ще встигли повернути будинки, в яких вони жили в молодості. У них менталітет не встиг зіпсуватися.

А у нас таке не прокатить. Пів-України дибки стане.

Reply


(The comment has been removed)

bilozerska July 8 2007, 18:09:51 UTC
Це ж ще коли казали: "Братайся кінь з конем..." Справа навіть не в тому, що іноземці чимось гірші. Вони просто інші. І те, що для них цілком нормально, для нас є неприйнятним. І навпаки.

Reply

(The comment has been removed)

bilozerska July 8 2007, 18:17:27 UTC
Ну, це без сумніву!

Reply


Leave a comment

Up