Міжнародний скандал: "Макдональдс" визнав суверенітет Абхазії!

Jan 27, 2010 20:08



Не смійтесь, друзі, так воно і є. Сиджу сьогодні у "Макдональдсі" на розі Софіївської і Майдану, а там на екрані, поміж музичних кліпів і реклами, показують цікаву інформацію про тварин, держави світу тощо. Кинула оком: Абхазія. Столиця: Сухум. Валюта: російський рубль.

Нагадаю, що суверенітет грузинських автономних республік Абхазії і Південної Осетії, окупованих Росією, крім Росії, визнали лише Нікарагуа, Венесуела і республіка Науру - всі за десятки мільйонів доларів, а дехто ще й за військову допомогу.
Цікаво, скільки мільйонів доларів заплатили київському Макдональдсу за таку картинку на екрані? І яку саме він отримав військову допомогу? :))
Ще цікаво, що офіційна мова у абхазів відтепер не російська, як можна було чекати, а чомусь англійська :))

Крім Абхазії, бачила на екрані Німеччину, Румунію і Зімбабве. Ось вам Зімбабве сфоткала для прикладу:





Екран з Абхазією у залі "МакДональдс"

Висновок: вочевидь, газ на експорт у Росії таки закінчується, і Кремль починає шукати дешевші шляхи експансії. Наприклад: підкупити на форумі кількох модераторів - гроші зовсім малі, а враження, що всі українці ненавидять Україну.
Хто зробив відеоролик про держави світу, як він потрапив у Макдональдс? Теж комусь заплатили - мабуть, зовсім небагато. Явно менше, ніж республіці Науру.
І поки в Україні немає твердої влади і відповідних покарань, такий бізнес може бути і вигідний.

P.S. 27-го десь о пів на другу повідомила цю інфу alek_ya, і він розмістив її у ЖЖ і Твіттері. А сама ввечері вдруге відвідала "Макдональдс", щоб зробити картинку. Будемо сподіватись, інформація пошириться, і ролик приберуть.

росія, фотоприкол, газорублі, прикол, грузія

Previous post Next post
Up