та який же секрет :) тільки в мене рецепт змінюється залежно від того, яке вино притягнуть :)
найкраще мені на глінтвейн пішло інкерманівське напівсолодке якшо шо)
а потім ріжу дрібно лимончика, пів-апельсинки або яблучко або і те і друге) кидаю у підігріте вино) туди ж заливаю чашку, в якій у теплій воді розведені спеції (кориця, гвоздика, мускатний горіх, бадьян, якшо є)і цукор. Ну і все :) вариться на маленькому вогні) якшо чогось браку додаю ше (цукор-спеції)
Отак от) взагалі в неті дофігіща рецептів глінтвейну)
з.і. дуже прикольно на морозі виїдати потім різані фрукти з горнятка чи кришки термосу)
Якби не авантюрна моя Параска, точно зустрілися б з тобою на Лисій))) ап. полагодиш санки- свисти, буде дубль2 пс. офіційний привід- семінар з секретів виноваріння(спробуєш мого глінтвейну), збільшення кількості поглинутої рідини і вивчення впливу вищеназваних факторів на керованість транспортного засобу :)
а в чому полягала твоя авантюра? ;)розказуй вже чи шо!
а санки були не мої, а Миколки :) моїми були церати ггг) а на чужий глінтвейн - гатов к труду і абаронє! взагалі маю велике бажання десь нарити пальник і наварити глінтвейну прям на вершечку Лиски!
а на такому морозі, як ми каталися, вживання на керування транспортними засобами не впливало!
з.і. з однією жертвою моєї авантюри ти, здається, знайома :)
я десь теж свої заникала, але ідея "стрельнула" і санки в процесі пошуку/оренди здається, успішно:) нічого не треба рити, пальник є, вино буде! урля, буде забава!!!!
ми ходили в неділю на лижну трасу на кайзер, сів перший раз поїхав з гори, а там нічогенький трамплін, я підстрибнув добряче, а потім приземлився на санки так, що погнув їх і зламав одну деревяну перемичку...(
Comments 24
а за спуск з лиски тебе бити мало)))
Reply
а шо не мало? я сама вже побилася! при чому під час спуску!!!!! але ж круто було! ну зізнайся!
Reply
Reply
а він зараз в горах. в снігу...ех! заба дусить!
Reply
Reply
найкраще мені на глінтвейн пішло інкерманівське напівсолодке якшо шо)
а потім ріжу дрібно лимончика, пів-апельсинки або яблучко або і те і друге) кидаю у підігріте вино) туди ж заливаю чашку, в якій у теплій воді розведені спеції (кориця, гвоздика, мускатний горіх, бадьян, якшо є)і цукор. Ну і все :) вариться на маленькому вогні) якшо чогось браку додаю ше (цукор-спеції)
Отак от) взагалі в неті дофігіща рецептів глінтвейну)
з.і. дуже прикольно на морозі виїдати потім різані фрукти з горнятка чи кришки термосу)
Reply
Reply
можна і вдома в хорошій компанії)
Reply
ап. полагодиш санки- свисти, буде дубль2
пс. офіційний привід- семінар з секретів виноваріння(спробуєш мого глінтвейну), збільшення кількості поглинутої рідини і вивчення впливу вищеназваних факторів на керованість транспортного засобу
:)
Reply
а санки були не мої, а Миколки :) моїми були церати ггг)
а на чужий глінтвейн - гатов к труду і абаронє! взагалі маю велике бажання десь нарити пальник і наварити глінтвейну прям на вершечку Лиски!
а на такому морозі, як ми каталися, вживання на керування транспортними засобами не впливало!
з.і. з однією жертвою моєї авантюри ти, здається, знайома :)
Reply
здається, успішно:)
нічого не треба рити, пальник є, вино буде!
урля, буде забава!!!!
Reply
гггг) забава - я це люблю!
підемо вдвох ділитися секретами чи ше когось покличемо? ;)
Reply
Reply
мабуть, ми після вас прийшли) ми застали там чималу компанію, яка на тарілці каталася)
а в нас там трохи закльопка в спинці відлетіла) так шо ніби нічого такого страшного)
Reply
Reply
Reply
а-а
мені незручно
але
можна спитати?
я не гідна бути френдом?
Reply
це специфічне питання. когось я френджу одразу, до когось придивляюся. так от до тебе я придивляюся)
переіодично взагалі переглядаю усіх, хто хоче дружити і додаю тих, хто подобається
тако(с)
Reply
Leave a comment