О, точна! Дзякуй, нагадала - з таго, што засталося, абавязкова зраблю суп.
Адначасова з мафінамі зварыла прасяную кашу з гарбузом - неяк каштавала, але нават сталовую лыжку не змагла з'есці. А тут страшна было, што зраблю і не спадабаецца, але мяне пераклініла ў іншы бок - і каша прыйшлася даспадобы)
ккансерваваны гарбуз? О_О вычварэнства,імхо што я раблю з гарбуза,ты ўжо ведаеш) плюс кашы,супы-пюрэ,кідаць да іншай гародніны і запекчы, дадаваць у печыва і торцікі.гарбуз,як і кабачок, "пераймае" смак і пах гародніны-садавіны,з якімі іх гатавалі. універсальны прадукт,так сказаць)
Ну ёсць жа кансерваваныя грушы, персікі, ананасы. Чаму б не быць кансерваванаму гарбузу?
У мяне тата робіць печыва з гарбузом. Ужо перапісала рэцэпт, буду практыкавацца) Не ведала, што гарбуз падобны па ўласцівасцях да кабачка - я да нядаўняга часу пра гарбуз (як і пра сачавіцу, хе-хе), ведала збольшага з казкі пра Папялушку ))
Comments 5
малочныя супы з гарбузом не люблю, як і кашы. Можа, яшчэ не прыйшоў мой час)
Reply
Адначасова з мафінамі зварыла прасяную кашу з гарбузом - неяк каштавала, але нават сталовую лыжку не змагла з'есці. А тут страшна было, што зраблю і не спадабаецца, але мяне пераклініла ў іншы бок - і каша прыйшлася даспадобы)
Reply
Reply
вычварэнства,імхо
што я раблю з гарбуза,ты ўжо ведаеш)
плюс кашы,супы-пюрэ,кідаць да іншай гародніны і запекчы, дадаваць у печыва і торцікі.гарбуз,як і кабачок, "пераймае" смак і пах гародніны-садавіны,з якімі іх гатавалі. універсальны прадукт,так сказаць)
Reply
У мяне тата робіць печыва з гарбузом. Ужо перапісала рэцэпт, буду практыкавацца) Не ведала, што гарбуз падобны па ўласцівасцях да кабачка - я да нядаўняга часу пра гарбуз (як і пра сачавіцу, хе-хе), ведала збольшага з казкі пра Папялушку ))
Reply
Leave a comment