Пра простыя мафіны з гарбуза

Feb 25, 2015 23:11

Сёння зноў будуць мафіны. Простыя, прыгожыя і карысныя ( Read more... )

кухня, blogspot

Leave a comment

Comments 5

liohkaja February 26 2015, 06:18:54 UTC
супы! выключна супы.
малочныя супы з гарбузом не люблю, як і кашы. Можа, яшчэ не прыйшоў мой час)

Reply

bielameta February 28 2015, 09:38:27 UTC
О, точна! Дзякуй, нагадала - з таго, што засталося, абавязкова зраблю суп.

Адначасова з мафінамі зварыла прасяную кашу з гарбузом - неяк каштавала, але нават сталовую лыжку не змагла з'есці. А тут страшна было, што зраблю і не спадабаецца, але мяне пераклініла ў іншы бок - і каша прыйшлася даспадобы)

Reply

liohkaja February 28 2015, 11:48:30 UTC
здзіўляюся тваёй нястомнасці!

Reply


panenka_t February 27 2015, 08:32:40 UTC
ккансерваваны гарбуз? О_О
вычварэнства,імхо
што я раблю з гарбуза,ты ўжо ведаеш)
плюс кашы,супы-пюрэ,кідаць да іншай гародніны і запекчы, дадаваць у печыва і торцікі.гарбуз,як і кабачок, "пераймае" смак і пах гародніны-садавіны,з якімі іх гатавалі. універсальны прадукт,так сказаць)

Reply

bielameta February 28 2015, 09:41:09 UTC
Ну ёсць жа кансерваваныя грушы, персікі, ананасы. Чаму б не быць кансерваванаму гарбузу?

У мяне тата робіць печыва з гарбузом. Ужо перапісала рэцэпт, буду практыкавацца) Не ведала, што гарбуз падобны па ўласцівасцях да кабачка - я да нядаўняга часу пра гарбуз (як і пра сачавіцу, хе-хе), ведала збольшага з казкі пра Папялушку ))

Reply


Leave a comment

Up