кулінарії псто

Oct 03, 2012 17:52

vasiapetechkin как бе вдохновляєт на кулінарні подвігі

Read more... )

кулінарія

Leave a comment

Comments 25

(The comment has been removed)

befor October 3 2012, 17:46:35 UTC
нема в мене інстаграмів. то видєржка бєз вспишкі

Reply

(The comment has been removed)

befor October 3 2012, 18:04:05 UTC
вот варіант без видєржкі са вспишкой)))

... )

Reply


kolhoz_4d October 3 2012, 19:05:27 UTC
Мала, повбывавбы. Двойная термообработка, не естественый цвет лосося грит о том, что ты нарушила весь тех процес. Выбачай, але так роблять тыко в столовой. Про нюансы, шо все робытся окремо я молчу. Мала запомни як отче наш. В красную рыбу лимон идет только ПОСЛЕ термообработки, иначе она теряет цвет. По ПРЯНОСТЯМ еще больше притензий. Учи матчасть. (с) ЧД )))))

Reply


olzheska October 4 2012, 09:13:20 UTC
оу..це той лососічєг, який ти показувала? няшечка) я ще досі під враженням твоїх макаронів з песто)))
от дивлюсь і ти не повіриш... рибки захотілось) але АЛ не дозволяє-буду до тебе приїжати)гг

Reply

befor October 4 2012, 10:55:13 UTC
приїжджай))

Reply


Leave a comment

Up