Мала, повбывавбы. Двойная термообработка, не естественый цвет лосося грит о том, что ты нарушила весь тех процес. Выбачай, але так роблять тыко в столовой. Про нюансы, шо все робытся окремо я молчу. Мала запомни як отче наш. В красную рыбу лимон идет только ПОСЛЕ термообработки, иначе она теряет цвет. По ПРЯНОСТЯМ еще больше притензий. Учи матчасть. (с) ЧД )))))
оу..це той лососічєг, який ти показувала? няшечка) я ще досі під враженням твоїх макаронів з песто))) от дивлюсь і ти не повіриш... рибки захотілось) але АЛ не дозволяє-буду до тебе приїжати)гг
Comments 25
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
( ... )
Reply
Reply
от дивлюсь і ти не повіриш... рибки захотілось) але АЛ не дозволяє-буду до тебе приїжати)гг
Reply
Reply
Leave a comment