(Untitled)

May 17, 2014 21:05

От коли Андрухан декілька років тому казав, що хай той Донбас йде куди хоче, хоч до чорта, хоч до Роісі, всі заволали на нього, ай-яй-яй, то ж Уркаїна, так не мона. Курва, та мона, мона, не священна корова ж вона. І тим шахтарям трохи попустить, хай собі самі длубаються у своїй землі, хай самі хазяйнують у своїй хаті. От і все і так буде чесно. Бо ( Read more... )

незалежність, україна, дивна війна, форс мажор

Leave a comment

Comments 10

aniol7 May 17 2014, 19:50:51 UTC
да, чуток перестарались вони, хай пиздують, кожен шахтар коштує Україні 16 тис. долярів у рік - хай самоокупаються

Reply

batacat May 17 2014, 19:56:15 UTC
це ж було очевидно і 10 років тому, ще за часів ПомРев.

Reply

batacat May 18 2014, 17:02:47 UTC
ґґґґ

Reply


igorsova May 18 2014, 02:54:21 UTC
Україна повинна започаткувати програму одноразової грошової виплати добровільним переселенцям з України до РФ, за виконання обов'язкової умови: добровільної відмови від українського громадянства і продажу всього нерухомого майна і землі в Україні. І нехай пездують поїздом в рашкостан.

Reply


overtext May 18 2014, 05:45:45 UTC
http://www.unian.ua/politics/382762-andruhovich-yakscho-peremojut-pomaranchevi-to-krimu-y-donbasu-treba-dati-mojlivist-vidokremitisya.html

На мой взгляд, у Андруховича хуторское мироощущение. Это селянин, чтоб не сказать злее - кухарка, дающий совет по управлению государством. Тесть мой родом из села в Львовской области думает точно так же: "Донбасс,Крым - никогда и не были Украиной".
А Украиной были всегда село Попивцы,где живет родня тестя,наверное.
Нужно договариваться с теми кто не согласен с тобой, кнутом и пряником удерживать целостность государства.Иначе центробежные силы выйдя из под контроля приведут к тому, что государства просто не будет.Но,для этого нужны умные политики. Извини,но сейчас на Украине таких просто нет.Те клоуны,что пришли сейчас к власти... ты и сам всё видишь.

Reply

batacat May 18 2014, 17:00:51 UTC
та я бачу і знаю про що ти кажеш, проте увесь цей цирк з ЛНР та ДНР ще гірший за тих клоунів, що прийшли до влади. ти наразі говориш про державу та її примат, а в україні держава - це моя хата, моя родина, моя батьківщина в первісному значенні цього слова, а тому і велика батьківщина як країна. це абсолютно атомізоване суспільство, це індивідуалізм ад інфінітум і держава, це те зло, яке треба постійно поборювати. на жаль в росії існує якась незрозуміла українцеві любов до держави (не плутати з країною та батьківщиною), дивний бюрократичний патріотизм, де сталася підміна понять і машинерія насильства над особистістю ставиться понад усе, як найвища цінність існування. Тому не вбачаю в думках Андрухана містечковості, а лише можливість надати Донбасу самому будувати своє майбутнє, так, як вони того бажають і прагнуть. а вони так хочуть, що аж схопилися за зброю, мовляв "бендеровцеф у нас ні будєт". та хай їм грець, не хочуть, то і не буде.

Reply

overtext May 18 2014, 17:47:05 UTC
" а в україні держава - це моя хата, моя родина, моя батьківщина в первісному значенні цього слова, а тому і велика батьківщина як країна." так это и есть мироощущение станичника. За плетнем моего двора - враждебный хаос.
"дивний бюрократичний патріотизм" проявляется исключительно в разговорах с иностранцами,это "внешняя политика",между собой русские так же клянут государство, так же при любой возможности уходят в тень(налоги), косят и откупаются от армии и т.д.

Reply

batacat May 18 2014, 18:01:53 UTC
друже, індивідуалізм європейця то теж хуторянське бачення світу? от скажи мені будь ласка, міро та пікассо на твій погляд хуторяни? проте як один та інший любили барселону та каталонію всією своєю південною широтою душі. а шагал хуторянин? бо ж він так любив зображати містечкових гебреїв. не ототожнювати себе з державою, не значить бути людиною відкритою та гнучкою, не ототожнювати себе з апаратом насильства, не значить бути зашореним селюком з вузьким світоглядом. чому не можна розвестися мирно з дончанами, а треба їх переконувати в тім, що вони такі файні та неперевершені? ой-йой

Reply


Leave a comment

Up