(Untitled)

Feb 03, 2014 22:24

шкода що забужко так нещиро посміхається, шкода що вона така зверхня, шкода що вона така університетська мумія.

збочення, поети, україна, життя, рідкісний дефект оклюзії

Leave a comment

Comments 31

aniol7 February 3 2014, 21:44:23 UTC
яка там мумія, проста сука

Reply

batacat February 3 2014, 22:48:19 UTC
і це теж, а все одно шкода.

Reply

chita_i February 4 2014, 15:03:29 UTC
Яке академічне визначення. Ви, мабуть, теж сука? Чи таки кобель?

Reply

aniol7 February 4 2014, 23:12:17 UTC
мене в даний час, в контексті подій, які відбуваються у моїй країні, абсолютно не хвилює академічність визначень. Вважаю аморальним людині, яка приклала великі зусилля до появи у президентському кріслі істоти, через яку моя країна сьогодні у колапсі, писати у твіттері, що їдучи у машині десь там у Варшаві, вона нам дуже співчуває, наразі вона зайнята піаром якоїсь там лінії одягу,яку буде випускати під власним брендом. Скільки наївних українців послухали пісатільніцу і проголосували противсіх?! Сука вона, сама справжня сука, і якщо цей вираз вражає чийсь витончений смак, то не читайте, просто оминіть, я не з вами розмовляла. Йдіть поговоріть з Оксаною Степанівною Забужко-Противсіх.

Reply


chita_i February 4 2014, 15:02:42 UTC
Міміка у неі жахлива, вона мене припинила дратувати тільки під кінець коли трохи вгомонилась з тими відбіленими посмішками Наєму від яких мороз по шкурі. Дарма вона взагалі йому зуби показувала. І голос в неі нервовий буває, неприємний, коли вона хвилюється.

Але з утим усім вона каже дивовижно слушні речі які краще читати у транскрипціі ніж бачити щоб не відволікатися, бо хтось мусить навчити Забужко зпспокоюватись коли говорить. Треба чути зміст, а він у цьому інтерв'ю просто насичено правильний. Ніхто ще стільки не сказав за відведений час, не спростував стільки брехні стереотипноі яку на неі з двох боків просували ті сфальсифіковані як укр.сектор громадські журналісти режиму, вони прям шустер номер два, як пані Оксана.

Reply

batacat February 4 2014, 18:44:45 UTC
я не кажу що вона дурепа, мізків там вистачить на десятьох, але часом цю пані клінить, часом починає пороти таке, що аж за голову хапаєшся, а найбільш жахливе, що ця рафінована пані думає, що вона совість нації.

Reply

chita_i February 4 2014, 18:56:02 UTC
А чи не можна конкретніше? Хоч парочку прикладів з інтерв'ю що обговорюємо, дуже коротенько? Бо тоді я зрозумію, про що мова.

Reply

batacat February 5 2014, 14:06:12 UTC
я насправді і не про інтерв'ю, а про загальне враження від ОЗ. тому передивлятись цю бесіду вдруге може і не стану.

Reply


Leave a comment

Up