Кришування тортур в міліції. У цих суддів руки по лікоть в крові! Діма Поздєєв - на їхній совісті!

Oct 14, 2013 14:31

Кришування тортур в міліції Запоріжжя. У цих суддів руки по лікоть в крові! Діма Поздєєв - на їхній совісті!

Шановні, до вашої уваги - підбірка документів по розслідуванню катувань і тортур в справі запорізьких паламарів (справа про застосування співробітниками міліції недозволених методів ведення слідства під час розслідування кримінальної справи про вибух в Свято-Покровському храмі Запоріжжя).

Нагадаємо, що трьох невинних молодих хлопців-паламарів: Євгена Федорченка, Антона Харитонова і його брата Сергія Дьоміна сліпа і продажна запорізька Феміда засудила до 14 і 15 (п"ятнадцяти) років позбавлення волі.

Суддя Мінасов В.В. побудував свій обвинувальний вирок серед іншого на "явках з повинною", які були отримані співробітниками міліції із застосуванням катувань і інших недозволених методів ведення слідства.





ФОТО - справа запорізьких паламарів, с\з в апеляції 01 жовтня 2013. (с) Ірма Крат\ Зверніть увагу на те, що конвоювання засуджених по справі запорізьких паламарів здійснюється із собакою. Зазвичай таке роблять виключно коли транспортують пожиттєво-ув"язненних! Нашим підзахисним по першій інстанції дали 15 (п"ятнадцять) років, без вини! Тюремні психологи кажуть, що за 8 (вісім) років в наших в"язницях у 90% арештантів ломається психіка, тому в принципі логіка ментів зрозуміла - все що більше 8 років - це рахуйте пожиттєво. Але це тягне на порушення ст.3 Євроконвенції (умови тримання, катування, нелюдське поводження тощо).


















https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151943476500586&type=1&l=ff6c22c049

Статті по темі:

Письмо «запорожского пономаря» из тюрьмы. «Как меня били!» Вы бы признались во всех убийствах в мире:

http://tv-pravda.com/pismo-zaporozhskogo-ponomarya-s-tyurmy-kak-menya-bili-vy-by-priznalis-vo-vsex-ubijstvax-v-mire/
За, что менты убили Дмитрия Поздеева?

http://tv-pravda.com/za-chto-menty-ubili-dmitriya-pozdeeva/

коррупция в судах, дело пономарей Запорожье, суддейский произвол, милицейский произвол

Previous post Next post
Up