Leave a comment

Comments 2

bad_elektrik May 5 2022, 07:31:29 UTC
«Оставалось решить последний вопрос - быть академику пешим, или конным?»

Знаете какой самый прекрасный ответ я получил на вопрос про тусовку с Дугиным? «Мало ли кто с тем дугиным когда тусил. Вот Корчинскому это не мешает воевать с русней!»
Правда, никто так и не пояснил, где же он сейчас воюет

Reply


auburn_daddy May 5 2022, 18:11:44 UTC
Костянтин Ільченко © В Україні назріває черговий скандал.
Радник голови ОП Арестович невдало потролив американського аналітика Юрія Швеця, який на своєму каналі YouTube висвітлив інтерв’ю офіцера ЗС США. Там йшлося про факти розкрадання міжнародної допомоги, що надходить до України по урядовим каналам.
Я про це також писав, сподіваючись що ОП відреагує та проведе відповідне розслідування. Терпіти таке під час запеклих боїв не можна!
Але ж, замість того, щоб розібратися та навести порядок ОП розпочав, через своїх тролів примітивну травлю Швеця. Виглядає це огидно, держслужбовці замість виконання своїх прямих обов’язків перетворилися на звичайних ботів, що обслуговують корупціонерів з ОП.
І от почалося! Вчора Швець видав на гора інформацію про заборгованість в бойових частинах по зарплаті, в той час, коли уряд США виділив на це пів мільярда доларів. Далі було підняте питання про розмінування мінних полей на кордоні з анексованим Кримом. Доречи, розмінування відбулося вже після того, як офіційні представники спецслужб США особисто ( ... )

Reply


Leave a comment

Up