Бочка меда @ Запоріжжя

Dec 22, 2013 20:11

Антикафе захавали світ ) Щось типу "Циферблата" або "Риби Андрія" є і в Запоріжжі. Причому, декілька штук. В одному з них, під назвою "Бочка меда", я вже раніше була. Тут проходила зустріч з автостопщиками. А ще - забігала купити настольну гру. Але тоді не було нагоди пофотографувати. Сьогодні ми ходили в "Бочку..." на бесіду з вегетаріанства і ( Read more... )

кафешне, запорізьке, зафоткане

Leave a comment

Comments 4

olya_verbytska December 22 2013, 18:24:30 UTC
мені подобається львівська Комуна, але не знаю, чи ці кафе працюють за тим самим принципом (плата за час перебування). Зустріч на тему вегетаріанства - ідея ніби непогана і цікава, але не знаю, чи є якийсь результат таких зустрічей. Навіть, якщо говорив би вегетаріанець, який 20 років м'яса не їв. Людина напевно має доходити до таких речей сама.

Reply

atanoissapa December 22 2013, 18:34:44 UTC
я була вже на багатьох подібних зустрічах, на них ходять в 99% випадках ті, хто вже став вегетаріанцем ) загалом такі зустрічі важливі для тих, хто замислюється, але ніяк не наважиться. Або у кого Пішов перший тиждень (місяць) вегетаріанства - для легкого подолання переходного періоду.

але часто такі зустрічі бувають корисними і для "бувалих" - можна почути черговий оригінальниий варіант відповіді "а чому не їш м*ясо?", рецептами поділитись, знаннями всякими на цю тему, або просто завести цікаві знайомства.
ця зустріч в цьому плані була абсолютно провальною (

Reply


zhebedeva December 23 2013, 10:11:40 UTC
Мне не нравится тут, по фото интерьер шо в детском саду!
А в Олд Рэббите, как по мне, очень круто. Особенно, если приезжать туда после 12 ночи, когда все втыкают в кинохи и игрушки в соседней комнате. Там можно песни поорать весело, выбор напитков и закусок большой. И освещение очень клёвое, плюс сейчас украсили к Новому году.

Reply


prukrasa December 29 2013, 14:14:42 UTC
прикольна подушка з грудью)))) раніше часто мелькали у в"язальних блогах. ))

а по цінам виходить так само як в дніпрі, думала дешевше буде.

Reply


Leave a comment

Up