THE HARDKISS - Stones (official video)

Feb 26, 2016 11:41

сучасна українська музика.
ям майже нічого не знаю про неї
ця композиція дуже сподобалась, хоча їхня ж пісня для відбору на Євробачення не зачепила. картинка  в різних композиціях теж так собі - на любителя - надто чорно  і похмуро, як на мене.

image Click to view

видео, українське, музыка

Leave a comment

Comments 4

mihail_shahin February 27 2016, 17:21:03 UTC
Згоден з вами, і коли б вони в кліпі застосували приймом Тарковського (коли на оптимістичних, динамічних моментах ч/б зображення переходить в кольорове), ще було б значно цікавіше. Але у них, як я зрозумів свої естетичні уподобання. Хоча, хто я такий щоб критикувати митця. Зацікавився, переглянув інші кліпи. Так цікава група.

Reply

as_chumak February 27 2016, 19:14:23 UTC
я не про цей кліп, а взагалі: чорне, маска і т.д.
мені важкува-то таке сприймати.
але так, на кожного митця є свої поціновувачі.
ну і всього лише 1 пісня українською, тому мало хто їх пізнає (з коментарів в ютубі)

Reply

mihail_shahin February 28 2016, 13:09:52 UTC
Я про кліп висказався, а про їх естетичні уподобання також. І з вашою думкою я згоден. Краще за мене сказали The Rolling Stones в пісні "Paint It, Black" //www.youtube.com/watch?v=O4irXQhgMqg

Серед груп існує хибна думка, що якщо співати англійською то прийде світовий успіх. Це не так. Якщо у тебе немає шанувальників в рідній країні, то хто тебе почує в іншій? Кожен вважає себе винятковим, але ми всі виняткові. Коли кожен ( коли велика кількість ) людей знаходить щось особисте в твоїх піснях, коли серце відгукується на вірші та музику, тоді ти стаєш співцем багатьох. Якщо англійської не знають 95% - хто тебе зрозуміє?

В мої часи, переспівувати відомі англійські та американські гурти було щось. Але ці пісні вже знали тисячі. Ти лише показував рівень своєї майстерності. А співали те, що на серці. А якщо сказати нічого, то слова, музика, відеоряд, світлові та звукові ефекти втрачають сенс. Тоді це просто декаданс.

Reply

mihail_shahin February 28 2016, 13:15:50 UTC
Якщо я і сказав, що вона цікава, то в тому сенсі, що у них є потенціал, але вони не знають як його використати, тому і ці блукання. Я не буду їх слухати, хоча слухаю багатьох. Все більше і більше полюбляю блюз щось в стилі Джона Лі Гукера (John Lee Hooker) та B.B.King.

Reply


Leave a comment

Up