(Untitled)

Apr 16, 2007 20:28

Keskiviikkona laittamani stout-kotiolut käyminen hidastui siihen pisteeseen että katsoin parhaaksi pullottaa erän etuajassa. En viitsinyt yrittää herätellä hiivaa lisäämällä sokeria käymisastiaan vaan laitoin vähän reilummin panimosokeria jälkikäymiseen. Maistoin olutta ja se maistui jo nyt yllättävän hyvältä, pidin voimakkaasta humalan mausta ( Read more... )

työt, olut

Leave a comment

Comments 3

liimo April 16 2007, 20:49:25 UTC
onko nykytaloissa enää lainkaan ns. perunakellareita? en tosin noista olusista tiedä, mutta siiderit kuvittelisin ainakin vieväni semmoiseen kun jälkikäynti on takana.

Reply


arttue April 17 2007, 04:31:01 UTC
Täällä on kanahäkkejä kellarissa mutta kellari on jostain syystä lämmin vaikka se oli muistaakseni kylmä talvella :/

Reply


judgefrank April 17 2007, 05:42:22 UTC
ja siellä asuu kaljanhimoisia opiskelijoita (vamppyyreitä) jotka repii paljoin käsin kanaverkkoja auki!

Reply


Leave a comment

Up