Про харчування

Oct 21, 2013 08:28

Якось їдучи у лексусі маршрутці звернув увагу на студента який топтав булочку із сочком «садочок», бідолаху напевне втомили на парах, а зараз ще до дівчини на побачення бігти. Стало шкода його, але згадав себе, коли будучи студентом булочка з чаєм це був чи не щоденний мій обід чи сніданок, на більше не вистарчало часу, та грошей особливо на перших ( Read more... )

здоров'я, на замітку

Leave a comment

Comments 5

dimalozz October 21 2013, 07:58:38 UTC
«поляна квасова» - це лікувальна вода, треба знати кому її можна, а кому ні. Вони ж різні бувають (катіонні, аніооні і тд, в когось підвищена кислотність шлунка, в когось занижена.. комусь бракує якихось солей, а в когось навпаки вже каменюки в нирках.. без лікаря тут ніззя... ). Тому вирішив воду пити максимально чисту, а мінерали черпати з вівсянки, гречки і тд. Вибираю переважно моршинську. Вітаміни - сезонні (зараз яблука-грушки-виноград, пізніше вже цитрусові підуть). Частина вітамінів - жиророзчинні (деякі групи Б, А, Е), зокрема бетакаротин з моркви теж без жиру не дуже засвоюється, тому й радять терти моркву на салат зх додаванням олії (типу корейська морква, тощо ( ... )

Reply

art2cool October 21 2013, 08:47:10 UTC
Бачу ти розібрався вже в цьому від A до Я.

Reply

dimalozz October 21 2013, 10:09:43 UTC
Ага, почитую розумні статті в черзі у поліклініці ))))

Reply

art2cool October 21 2013, 11:17:53 UTC
Казав один мудрий дід: "здоров"я це не хороші лікарства, чи майстерність лікарів, і навіть досконаліть діагностики. А наше правильне харчування, заняття спортом, і здоровий сон."

Reply


Leave a comment

Up