Мне очень нравятся рецепты из книги Оттоленги « Slmple”, своей простотой и доступностью компонентов. В этот раз приготовила стручковую фасоль. Специи отлично выполнили свою работу, придав безвкусной фасоли средиземноморский аромат
( Read more... )
Здравствуйте! Система категоризации Живого Журнала посчитала, что вашу запись можно отнести к категории: Еда. Если вы считаете, что система ошиблась - напишите об этом в ответе на этот комментарий. Ваша обратная связь поможет сделать систему точнее. Фрэнк, команда ЖЖ.
Вот всегда мимо этой фасоли прохожу...покупаю плоскую...как же эту распробовать? С томатами будет вкусно , надо попробовать. мехе...пошла гуглить такую закуску. Что то не встречала такую у нас такую.Но я же не эксперт) На вид очень аппетитно!
Я по разному готовлю. С морковкой и картошкой тоже очень люблю, а вот с розмарином, кажется, не делала. Вчера сделала так:
60ml of extra virgin olive oil, must be good quality 1 onion, finely diced 5 garlic cloves, minced 1 tsp dried oregano 300g of green beans 1 400g tin of chopped tomato 200ml of water, to clean out the tin 1 handful of parsley, chopped 1 handful of dill, chopped
Heat the olive in a heavy bottomed pan and sweat down the onion and garlic with a pinch of salt over a gentle heat. Keep stirring the mix - you want to soften the onion without any colour 2 Next add the beans and stir to combine, then add the tin of tomatoes and water. Bring to the boil and simmer on a low heat for 45-60 minutes 3 After this amount of time, the sauce should have reduced and should cling to the tender beans 4 Taste and season with salt, pepper and a squeeze of lemon juice. Fold through the parsley and dill and serve
Comments 13
Система категоризации Живого Журнала посчитала, что вашу запись можно отнести к категории: Еда.
Если вы считаете, что система ошиблась - напишите об этом в ответе на этот комментарий. Ваша обратная связь поможет сделать систему точнее.
Фрэнк,
команда ЖЖ.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
На вид очень аппетитно!
Reply
( ... )
Reply
Никак не привыкну ее готовить)
Reply
Reply
Reply
60ml of extra virgin olive oil, must be good quality
1 onion, finely diced
5 garlic cloves, minced
1 tsp dried oregano
300g of green beans
1 400g tin of chopped tomato
200ml of water, to clean out the tin
1 handful of parsley, chopped
1 handful of dill, chopped
Heat the olive in a heavy bottomed pan and sweat down the onion and garlic with a pinch of salt over a gentle heat. Keep stirring the mix - you want to soften the onion without any colour
2
Next add the beans and stir to combine, then add the tin of tomatoes and water. Bring to the boil and simmer on a low heat for 45-60 minutes
3
After this amount of time, the sauce should have reduced and should cling to the tender beans
4
Taste and season with salt, pepper and a squeeze of lemon juice. Fold through the parsley and dill and serve
Источник: https://www.
Reply
Reply
Leave a comment