Знову на Вар’ятах

Nov 10, 2015 10:38

Вже вдруге за цей рік Сергій Притула та україномовне гумор-шоу "Вар’яти" у Харкові. І вдруге блогерів запросили на це шоу. У складі артистів ніяких змін, але двогодинна програма, за виключенням двох жартів, була нова.




Конференц Притули з історіями з життя, здебільше особистого, як завжди змушував зал лежати. Він зізнався, що минулого туру за віддачею залу Харків посів перше місце, тому цього разу хлопці мали бажання повернути ту енергію, що отримали у нашому місті. І початок виправдав те бажання. Жарти просто розривали.



Але вони мабуть через надмірне бажання дуже швидко досягли апогею (дуель новин між Притулою та Владзьо) і потім вже були добрі, але не такі яскраві, як до того. Від себе додам, що якщо першого разу всі йдуть на Притулу, то наступного вже на Вар’ятів. Мені особисто більш за все подобаються жарти їх пенсіонера - Владзьо. І він підтвердив свій рівень знову перемігши у двобої.



Музичний блок теж був веселим. Запам'яталась пісня про батарейку.



Як завжди багато номерів про подружнє життя. Інколи артисти казали хто з них жінка, а інколи фінал був несподіваним.



Дуже життєва ситуація, коли про людину розмовляють у її присутності. Притулі, як директору було цікаво дізнатися думку підлеглих про себе :)



Далекобійник у осінньому спліні



Якщо минуло разу зал був заповнено відсотків на 70-90, то цього разу був майже повний. Лише десь нагорі по краях були вільні місця.



Проводжали артистів стоячи. Знову спілкування між Вар’ятами та залом було на висоті.



Завершував Сергій, як завжди, на серйозній ноті про допомогу армії.



Красно дякую zarajsky за запрошення, Полині Бондаренко та сервісу internet-bilet.ua/  за Вар’ятів у Харкові та за блогерів на Вар’ятах.

вар’яти, україна, 2015, харків, блоготур

Previous post Next post
Up