прогрес, що допомагає здійснювати дитячі мрії)

Dec 05, 2012 12:40

колись, у дитинстві, коли батьки ще мали наді мною владу ;) і могли загнати спати о певній годині, мені це не подобалось. бо тоді доводилось дочитувати книжки під ковдрою з ліхтариком. потім ліхтарик десь зник, я собі підсвічувала мобільним. але це було незручно, бо спалах на мобільному вимикався кожних 30 секунд) тоді я додумувалась залазити під ( Read more... )

святоооо!!!, щастя в долонях=), чтіво

Leave a comment

Comments 8

(The comment has been removed)

annnychka December 5 2012, 13:12:06 UTC
дякую) так, це якраз з пісвіткою - остання модель Кіндла. я тому і вагалась довго, бо воно тільки вийшло, ще не було відгуків і я не була впевнена, що воно не шкодить очам. хоч вони позиціонують, що наче не шкодить - там підсвітка не така, як в комп'ютера, вона не з середини світить, а з боків - світло потрапляє лише на пристрій, а тобі в очі не світить. хоч, звісно, якщо великий контраст буде (тобто якщо у зовсім темному приміщенні читати) то очі, мабуть, стомлюватимуться. як при перегляді фільмів у темряві. але ту підсвітку, якщо хочеш, можна зовсім вимкнути, можна регулювати - як тобі зручніше. я пробувала в себе вдома - зовсім без підсвітки воно трошки темно, одразу око нарпужується. з підсвіткою приємніше) але то в мене якраз одна з двох лампочок перегоріла, так що в кімнаті не дуже світло))
http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Touch-light/dp/B007OZNZG0 - ось тут про цей Кіндл можна почитати.

Reply


katrechka December 5 2012, 12:30:45 UTC
і я вітаю з обновкою! і теж приєднуюся до попереднього питання (бо поки ще пасивно, але вже підбираю собі читалку)

Reply

annnychka December 5 2012, 13:20:45 UTC
дякую)
це перший Кіндл з підсвіткою, вони його тільки цієї осені почали випускати, всі попередні були без підсвітки. як на мене, дуже зручно) вона зроблена за іншим принципом, ніж у комп'ютері, скажімо. світло не б'є тобі в очі з середини читалки, а воно збоку (там якісь діоди між поверхнею і обідком чи щось таке) освітлює лише поверхню.
взагалі, якщо брати Кіндл, то я би брала нові - або четверті, або ще краще ті, які вийшли цього року. вони контрасніші, ніж попередні. це якась супер-нова технологія, в яку я не вникала) але виглядає воно приємніше. цієї осені крім Пейпервайт (який з тач скріном - там є лише одна кнопка вкл\викл) вийшла ще одна читалка - з кнопочками. вона досить дешева (десь $70 здається) і теж з отією більшою контрасністю, але не підсвічується.
http://annnychka.livejournal.com/332123.html - а ось тут в мене був пост, де я сама питала в людей поради щодо читалок. може тобі теж стане в пригоді)

Reply

katrechka December 5 2012, 13:22:56 UTC
Дякую! Додам собі в закладинки і матиму на увазі :)

Reply


kayca December 5 2012, 14:18:09 UTC
Вітаю! Чудовий подарунок!

у мене старіша версія Кіндл, але цього року я собі ще докупила обкладинку зі знімальним ліхтариком. З обкладинки Кіндл не вилазить, а от ліхтариком якось не можу привикнути користуватись.
Поділись згодом своїми враженнями чи зручно тобі з підсвіткою читати.

Reply


rainy_lily December 5 2012, 17:43:23 UTC
вітаю)

Reply


maria_rosil December 5 2012, 18:15:56 UTC
класний подарунок, вітаю!
от ми з подругою теж вагалися, який замовляти собі, між цим і Sony. зупинилися на останньому. а тепер бачимо, що там щось перешили (на андроїд? - я сама не орієнтуюся - бо ми тут купували) і в нього, словом, не всі функції працюють. а як все повернути до фабричних налаштувань - не знаю, і морочитися теж не хочеться, бо ще поламаю. тепер думаєм, краще ми б з нею замовляли Kindle з Амазону, але жодна з нас ту думку не озвучить :)
але часу читати щось і так в мене нема, за два тижні поки він в мене є прочитала буквально кілька сторінок, хоча загалом читалка ніби хороша :(
п.с. на картинці, що ти кинула - перший розділ Голодних Ігор))

Reply


Leave a comment

Up