Любіть свою планету

Jan 22, 2012 00:19

якийсь такий час - відчуваю потребу змінювати себе і світ навколо. звісно, починати варто з себе. тому - починаю.

загалом, мені подобається ідея, коли одна людина робить малесенький крок задля збереження умов існування на Землі. звісно, сам по собі він нічого не вартий. але ця людина заохочує ще з десяток, а вони в свою чергу - ще сотню (прямо ( Read more... )

перепост, шоб знали, зміни, приємні дрібнички

Leave a comment

Comments 4

rainy_lily January 21 2012, 22:34:27 UTC
гг, моя мама фактично до всіх таких штук мене привчила) а ше кіндл - теж хороша штука в тому плані)
стосовно компів - от ніколи не розуміла, чому їх не вимикають, все таки енергію вони їдять, хоч і в сплячому режимі. і якшо так порахувати, скільки тих компів включено.. або протікаючі крани - нікого не гребе, шо воно тече. колись, пам'ятаю, на левандівці на торфах вода з труб фігачила кілька років - фонтани були%) короче, може колись до людей дійде то, коли вода прісна кінчиться, або ми нарешті на власні очі побачимо ту озонову дірку.

Reply


moroque January 21 2012, 23:00:59 UTC
Молодець! Баб Яго одобряє :)

Reply


maria_rosil January 22 2012, 08:11:33 UTC
все перечислене теж вже давно роблю. колись дивилася церемонію вручення нагород від МТV, там були короткі ролики стосовно збереження нашої планети, і в одному з них просили витягувати зарядне від мобільного з розетки, після того, як телефон зарядився, бо воно теж енергію їсть. дивно, але більшість людей їх так і залишає в розетці.

Reply

rainy_lily January 22 2012, 09:34:17 UTC
+ до зарядного.тим більш, якшо зарядне китайське, то воно всякі коники може викидувати. десь чула, шо і загорітись може, хоча хз.

Reply


Leave a comment

Up