(Untitled)

Mar 06, 2011 02:29

мммм, як я хочу готувати... при чому, не можу вирішити, що більше: суші чи тірамісу. о так, про що ще можна думати о 2 ночі ( Read more... )

їдло

Leave a comment

Comments 21

(The comment has been removed)

annnychka March 6 2011, 16:23:03 UTC
готувати чи їсти?)))

Reply


jaromantuka March 6 2011, 06:13:30 UTC
щодо сидіння на сайтах з рецептами і мрій про власну кухню, тут я вас так добре розумію!
в мене що не відвідини кухні - то свято: рідко, але вже як готую, то феєрично) інша справа, без власної кухні мені й не часто хочеться. в гуртожитку не те шоби наготуєшся, а додому їздити влом.
так що мрійте)

Reply

annnychka March 6 2011, 16:24:37 UTC
я відриваюсь, коли мама на море їде))
але тут теж натхнення потрібне... коли нікого немає вдома, то самій собі не завжди хочеться готувати. тим більше - так нагода влаштовувати собі розгрузочні дні, гг)))

п.с. може на ти, а?

Reply

jaromantuka March 6 2011, 19:26:25 UTC
ой, да, сорі) можна на ти
про кулінарне натхнення теж можу говорити багато. я як готую - це вже свято і всі кому щастить на нього потрапити - згадують по півроку, шо оооооО! таке було))
тут потрібен особливий збіг обставин

Reply


(The comment has been removed)

annnychka March 6 2011, 16:25:46 UTC
о так, але десь на 20% дорожче, ніж в інших магазинах)))
принаймні, Рафаелло там на 5 грн дорожче, ніж в магазинах Світоч)
так що в Опері я закуповуюсь хіба на крайняк.

Reply


dyvno March 6 2011, 07:47:25 UTC
Італійський магазинчик знаєш? Бічна Франка, там дшевше ніж у Метро інгредієнти для всяких лазfнь-тірамісу. як переїду на окрему квартиру (надіюся з веkикою кухнею), то можна буде в мене :) бо теж таке абажаю робити

Reply

annnychka March 6 2011, 16:22:48 UTC
ага, про ту вуличку чула, але яка то саме... не Кобилянської часом?
хоч в який бік - туди, до Кирила і Мефодія?
казали мені, шо то найкращий/найдешевший італійський магзинчик у Львові.

Reply

dyvno March 6 2011, 16:30:38 UTC
саме так! ідеш по франка і та вуличка з вивіскою Печатки. ще є біля Фуршету на Сахарова, але вроді мажорніший

Reply

annnychka March 6 2011, 20:43:38 UTC
буду орієнтуватись на печатки;)

Reply


(The comment has been removed)

annnychka March 6 2011, 16:26:46 UTC
ага, бо ж хочеться готувати щось цікаве, незвичне, екзотичне навіть...
зі звичних продуктів, здається, вже всі можливі страви відомі і нецікаві)

Reply


Leave a comment

Up