Klacht voor de gemeente Rotterdam

Oct 10, 2007 21:43

Dit is mijn kladbrief voor de Gemeente Rotterdam. Ik ga 'm nog even oppimpen met behulp van mijn moeder, die kan het vast beter dan ik. Mocht iemand het lezen: is het echt zo belachelijk als ik het vind, of ben ik te opgefokt erover? Wat vind je ( Read more... )

Leave a comment

Comments 7

stinky_binky October 11 2007, 01:20:20 UTC
Kijk even goed naar taal en stijl. Ik zie hier en daar wat fouten en niet correcte zinsbouw. Probeer bij feiten te blijven en niet vanuit emotie te schrijven. Ik denk dat beschuldigingen als onprofessioneel gedrag niet zorgen voor het effect wat je wil bereiken, maar zou dat iets anders formuleren zodat de lezer zich niet aangevallen voelt maar zich wil gaan inzetten voor jouw zaak. Weet je nog namen of afdelingen ?

Reply

anne_lize October 11 2007, 10:09:57 UTC
Ik ben me ervan bewust dat de stijl e.d. nog niet goed is, zoals ik al schreef, dat ga ik nog verbeteren met mijn moeder om het een professionele brief te laten worden. Ik vroeg eigenlijk af wie vindt dat ik terecht boos ben en niet of de brief goed was, want dat weet ik wel dat dat niet zo is.

Reply

stinky_binky October 11 2007, 11:03:07 UTC
ja, het is wel terecht denk ik. Ze leveren niet bepaald een goede service en als niemand erover klaagt veranderd er niets. Dus eigenlijk help je ze door een klacht in te dienen.

Reply


dwizzy October 11 2007, 11:45:03 UTC
je hebt gelijk, maar wat wil je van ze?
doorgaans zet je in je eerste alinea waarom je schrijft en in de laatste wat je van ze verwacht

Ik zou het minder chronologisch vertellen, dan weten ze wat sneller waar het over gaat.
ik vind dat ze zouden kunnen vertellen wat je allemaal nog zou moeten doen, bij je eerste bezoek. Dus niet bij de eerste 'fout' zeggen "oh, ga maar terug", maar doorlopen wat je allemaal moet hebben bij de volgende keer dat je bij de gemeente komt.

Reply


Good jiqutati April 8 2011, 06:51:34 UTC
Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

Reply


horomidi April 14 2011, 00:43:10 UTC
Thanks for your share! very impressive!

Reply


fidelefac November 2 2011, 17:59:52 UTC
For some reason, I can’t see all of this content, stuff keeps hiding? Are you taking advantage of java?

Reply


Leave a comment

Up