обережно, монстри проявляються!

Mar 16, 2014 11:58

Відразу після розстрілів на Майдані, моя подруга, перебуваючи у шоковому стані, подзвонила до знайомої - та працювала прес секретарем у ПР, зі слів подруги непоганий журналіст, якісь там врші пише. Ну, одним словом вона її пита, як ти там, шо ти там (подруга моя художниця, ну ви поняли). А та їй каже - бля, думала шо там вже всіх постріляли, все ( Read more... )

монстри серед нас

Leave a comment

Comments 3

animacube March 16 2014, 11:08:44 UTC
от і мене завжди лякає подібна кровожерливість. просто в голові не вкладається, як можна - попри погляди й переконання - підтримувати смерть чи бажати смерті?
у моєму випадку всі пріобрєтьонні в процесі трудової діяльності москалики і москалиці одномоментно і перелякано зникли з ефіру. ніхто навіть бєндєровкой не обізвав, ех)

Reply

aniol7 March 16 2014, 13:59:29 UTC
Мераб Мамардашвілі говорив, що ми всі в певній мірі мутанти і навіть не помічаємо, як раптом наша п"ятка починає виконувати функції серця або душі, очевидно деякі мутували безповоротно

Reply


(The comment has been removed)

aniol7 March 16 2014, 14:07:56 UTC
звісно, я знала про це ще задовго до цих подій, можна сказати з глибокого дитинства позбулась ілюзій з приводу того шо "все люді братья", проте в такій якості чи не вперше - людина мріяла, щоб всіх "зачистили", тобто практично знищили, щоб можна було спокійно піти на роботу! причому це жінка, можливо чиясь мама. Знаєте, як в анекдоті про вампірів - їж синочок супчик, їж швиденько, а то звернеться...

Reply


Leave a comment

Up