Літо, плавки, рок-н-ролл...

Jun 02, 2013 22:43

Отак вже другий день літа, а я цього ще не зрозуміла, бо в мене сам розпал сесії. Планів на літо купа - купезна, а ще більше амбіції з приводу їх здійснення. Треба складати списки. Колись фільм жахів дивилась, де дівчинка постійно складала якісь списки на те, що планує робити, куди поїхати, з ким зустрітись і т.д. Це їй допомагало заспокоїтись. А ( Read more... )

плани

Leave a comment

Comments 2

rainy_lily June 3 2013, 06:05:29 UTC
а в чому була жахливіть фільму жахів? я от теж люблю списки складати, але поки що вони ніфіга мені не помогають)
мені от теж все життя не дозволяли заводити домашніх тварин, а чотири року тому перед моїм дн у спільноті місто_львів віддавали кицьку-знайду у добрі руки. і я зрозуміла, що це саме про мої руки мова. батьки мусили змиритися, тепер люблять її, хоча вона у нас і злюка)

Reply

anelya_eva June 3 2013, 09:48:08 UTC
не пам"ятаю назви того фільму, але сюжет банальний) в якійсь школі-інтернаті, появляється дивна дівчинка і починаються пригоди) все закінчується добре, але без декількох жертв не обходиться... аналогічно зі списками) ще в школі пробувала складати такі списки, але якось ніколи не дотримувалась всіх планів зі списку) єдине, в чому допомагає, так це пам"ятати, що ще потрібно зробити) думаю, і я когось знайду цього літа) треба моїм добрим рукам когось)

Reply


Leave a comment

Up