Чернігівщина в останній день літа

Sep 01, 2014 18:53

Останній день літа присвятив регіону, в який з недавнього часу не по-дитячому закохався - Чернігівщині. Багато за один день, звичайно, не оглянеш. Тому зосередився на Седнові, дерев'яних церквах Менського району і всьому, що по дорозі. Вразила якість доріг в Чернігівській області: навіть ті дороги, які ведуть з трас до сіл, знаходиться в стані, ( Read more... )

бароко, деревянная архитектура, Чернігівщина, палаци

Leave a comment

Comments 5

ext_993574 September 4 2014, 07:31:09 UTC
А чего же они брошенные? Как в Городище

Reply

andy_travelua September 6 2014, 07:44:19 UTC
А Ви як думаєте чому?

Reply


olga_kulaj January 12 2015, 22:33:41 UTC
Цікаві у Вас розповіді. Я зараз в Києві, без комп'ютера, а планшет показує лише перші 10-12фото. Зафренжу Вас і вже завтра вдома зможу дивитися з компа. Георгіївська церква в Седневі ( в нас пишуть саме так - Седнів, у Седневі) відома ще й тим, що там знімався фільм "Вій".
А ще там, поруч з садибою Лизогубів нова школа -пам'ятник корупції. Це головний "диригент" колишньої Верховної Ради з прізвищем на Ч. збудував, гроші відмивав, заодно і виборців підкупив, там ще й директор, кажуть, сепаратист. Я вперше побачила школу, у двір якої діти не можуть потрапити поза уроками, так і стоять спортмайданчики порожні за парканом і зачиненими воротами.

Дороги в нас на Чернігівщині далеко не ідеальні, хоча якщо порівняти з закарпатськими, то в нас вони і справді, чудові.

Reply

andy_travelua January 13 2015, 10:24:16 UTC
Дякую! Про Вія ж я писав в розповіді про Седнів?

А школа - то що дійсно Чечетов? Я сам працював і Апараті Верховної Ради. пам'ятаю, що Микола Васильович завжди був дуже привітний, ввічливий, з усіма вітався. Де він зараз, цікаво? :)

Reply

olga_kulaj January 13 2015, 20:12:24 UTC
От така я "уважна". А все через те, що фото нижче першої фотки цієї церкви в мене не відкрились, то я вже далі і текст майже не читала, відклала на сьогодні.

Reply


Leave a comment

Up