ТОП-60 улюблених європейських куточків

Jan 04, 2014 23:48

Щорічно наприкінці року я оновлюю рейтинги найгарніших місць Європи, в яких довелося побувати. Роблю це для підказки своїм читачам, які плануватимуть подорожі Європою. Це - стимул для того, щоб не вестися на пропозиції турфірм відвідувати столиці та купляти тури розкрученими європейськими містами. Найцікавіше в Європі знаходиться зовсім не в ( Read more... )

Угорщина, Австрія, Італія, Нідерланди, Румунія, Швейцарія, Німеччина, Бельгія, Ліхтенштейн, Латвія, Естонія, Словаччина, Хорватія, Люксембург, Польща, Литва, Сербія

Leave a comment

Comments 26

andy_str January 7 2014, 08:18:45 UTC
Надзвичайна підбірка, і така надихаюча!
Повністю погоджуюсь з всіма Німецькими містами - їх фахверки просто чарівні, і для себе напевне їх (міста) посунула набагато вище вгору по рейтингу ;)
Здивувала Польща - не думала, що там так багато такої краси, була у Вроцлаві але якось не змогла перейнятись тою атмосферою. Ну і Брюдж з Ґєнтом - однозначно казкові, можливо навіть були б мені на 1му місці. Про Париж - можливо це все-таки місто настрою, стану душі, плюс воно дуже різне, багатолике, і починати відчувати його чи любити (імхо) можна не за архітектуру а за наприклад каву і тістечка? і оперу? :)

Reply

andy_travelua January 7 2014, 08:34:29 UTC
Дякую за відгук! Рейтинг насправді дуже умовний, бо на перші місця хотілося поставити все ))

З Парижем як вийшло, так вийшло. Не зрозумів я його. На жаль, не куштував там нічого, крім жабячих лапок :)

Reply

andy_str January 7 2014, 09:17:49 UTC
не куштувати в Парижі нічого??? вау, це треба так зуміти! ;)
я дуже-дуже раджу дати цьому місту ще один шанс, але почніть свій день там з кави в самому простому без пафосу кафе чи барі і круасану, погуляйте вздовж Сени по сонячній стороні, привітайтесь з Нотр-Дам, а ввечері підіть в оперу :) Це буде перший крок до романтичних стосунків з Парижем, це я вам кажу як затятий скептик з диким упередженим ставленням до Франції :)))

Reply

andy_travelua January 8 2014, 10:45:09 UTC
Ні, я ходів по подібних кав'ярнях, але в Блуа, Амбуазі, Шамборі, Верноні, Руані. І всі ті позитивні враження від них я добре відчув :)

З Парижем, навіть не знаю, чи повернусь. Хіба що проїздом, або може буде якесь відрядження. Бо ще стільки країн і міст треба подивитися. А я дуже рідко повертаюсь туди, де був.

Reply


ТОП-50 улюблених європейських куточків livejournal May 25 2014, 15:18:12 UTC
Користувач yura_falyosa посилається на ваш запис з ТОП-50 улюблених європейських куточків пишучи: [...] Оригинал взят у в ТОП-50 улюблених європейських куточків [...]

Reply


Leave a comment

Up