Хвараєм

Nov 14, 2011 21:33

От і до мене прийшла місіс застуда зі всім своїм звичним супроводом-горло,нежить,температура. Почав підозрювати себе в трудоголізмі, бо якщо нормальні люди хворіти,як правило, люблять, то я би краще сидів на роботі і робив щось корисне. Я не навчився з чистою совістю валятись посеред тижня в ліжку. Навіть більше-мене і на вихідних це трафляє. ( Read more... )

Leave a comment

Comments 3

mimo4ka November 15 2011, 15:34:27 UTC
Мені в такому стані зоовсім нічого не хочеться зазвичай%) Книжки майже завжди не читаються, фільми не дивляться більше 1-го, можна спробувати япончики порозгадувати, хоч теж не надовго витачає очей, коли температура.. Зазвичай це якась втикання..розмови.., а найкраще що робиться в такі дні - це пишеться)) особливо пишеться-нияться в жж, мене тоді сюди так і тягне))
Одужуй якнайшвидше!

Reply

andy_nightmare November 15 2011, 19:51:58 UTC
Дякую! жж це хороший варіант, особливо якщо є можливість писати/читати з ліжка, коли хвороба не дозволяє покидати теплу ковдру)

Reply

головне не сумувати!) mimo4ka November 15 2011, 20:15:16 UTC
та в одночас треба не забувати, що компутер некорисний для здоров'я, особливо для ослабленого організму.. Але..чим кращий настрій, тим швидше одужуєш, тому "..все средства хорошы"=)

Reply


Leave a comment

Up