Leave a comment

Comments 4

raja_op February 19 2013, 16:29:10 UTC
Ах, як смачна Вы напісалі :)
Так і хочацца паспрабаваць :)

Reply

andrej_voronin February 19 2013, 16:34:39 UTC
Балвені -- выдатны, як цяпер гаворыць, "чэсны" прадукт. )))

Reply

raja_op February 19 2013, 16:45:34 UTC
Я шчыра кажучы, у віскі - як свіння ў апельсінах разбіраюся, піла толькі аднойчы, асоба, якая частавала, казала, што напой харошы па якасці, і вытрыманы 7 год. Але па мне - гаўно (пардон) рэдкаснае было. А як віскі піць трэба?

Reply

andrej_voronin February 19 2013, 20:33:34 UTC
Звычайна просты і танны віскі разводзяць лёдам, колаю, або вадою, але добры віскі, аднасоладавы, single malt, саграваецца ў далоні ў каньячным фужэры, і п'ецца маленечкімі глыткамі, як каньяк, каб адчуць і насалодзіцца смакам напою. Есць такая гульня -- дэгустацыя! ))

Reply


Leave a comment

Up