wtf

Mar 31, 2009 12:59

Ik kreeg vanochtend een mailtje, waarvan ik dacht dat het een vervroegde 1-april-grap was, maar t is dus echt waar ( Read more... )

studie

Leave a comment

Comments 5

channtalle March 31 2009, 11:19:05 UTC
Zou het veel invloed hebben op jouw plan? Je bent voor die tijd toch wel klaar?

Overigens de reden voor de opheffing staat gewoon vermeld in het mailtje: "Het fiscale onderzoek draagt onvoldoende bij aan inhoudelijke en financiële doelstellingen van het departement. Bovendien worden de opleidingen fiscaal recht in Utrecht door te weinig studenten gevolgd om ze financieel verantwoord in stand te kunnen houden. "

Reply

anatria March 31 2009, 22:18:33 UTC
Het kan nog net, maar als ik ook maar 1 vak misloop, en die kans is bij fiscaal gewoon wel aanwezig heb ik een probleem. hetzelfde geldt voor als ik uitloop met criminologie, en aangezien mijn onderzoek in t buitenland in de 4e periode valt is t maar de vraag of ik dat op tijd afrond om in september te kunnen beginnen met fiscaal. t zijn dus veel risico's.

ja, en die gegeven redenen zijn juist bullshit. te weinig studenten slaat nergens op aangezien er faculteiten zijn die veel minder studenten hebben. t fiscale onderzoek is gewoon een raar punt aangezien dat niet meetbaar is en we hebben juist een aantal grote namen, er is net (1 maand geleden) een nieuwe hoogleraar benoemd en t tax governance program is internationaal bekend. De gegeven redenen maken het juist extra raar.

Daarnaast is dit niet via de raad of de opleidingscommissie gegaan en die zijn dan ook woedend. En de faculteit heeft vrijdag een mailtje gekregen dat ze maandagochtend op moesten komen draven en toen is hen medegedeeld dat ze opgeheven werden.

Reply

kiennah April 1 2009, 06:15:22 UTC
het lijkt biologie wel...daar zijn ze ook al zo lekker bezig. (ze heffen daar effectief gezien de brede bachelor op)

prutsers

Heeft het zin om eerst mert fiscaal te beginnen en dan criminologie af te maken? Zijn er opties fiscaal buiten utrecht? (in adam ofzo)

Reply

anatria April 1 2009, 09:48:53 UTC
eerst fiscaal wil ik niet en kan ik ook niet echt maken aangezien ik al bezig ben met mn onderzoek te regelen en t verlaagt mn kans om criminologie in te komen want nu kennen ze me daar :S

en ja, daar moet ik dan naar kijken. iig in adam en tilburg (de beste) maar die hebben weer andere ingangseisen...

Reply


stoeprand March 31 2009, 11:42:45 UTC
Jeetje. Dat is raar...

Reply


Leave a comment

Up