Թե ինչպես ճաշեցինք Blognews-ի խորհուրդներով

Jul 21, 2013 20:20

Երեկ կարդացի սա http://blognews.am/arm/news/68687/qyababi-patrastman-exanaky.html
Ասցի փորձեմ:
Ամեն ինչ առա ոնց որ գրած էր, պատրաստեցի ու սառեցրեցի, ոնց որ խորհուրդ էր տրվում:
Հետոն նայեք ինքներդ:

Read more... )

Քյաբաբագործության ստաժիրովկաս

Leave a comment

Comments 9

anushanahit July 21 2013, 16:25:40 UTC
Անաս ջան,լավ չստացվեց?Ուտելու չեր?

Reply

anas_lench July 21 2013, 16:29:35 UTC
է կամրադ ջան, մինչև վերջին գրամը թափավ

Reply

մինչև վերջին գրամը թափավ anushanahit July 21 2013, 17:13:49 UTC
Անաս ջան,նույն բաղադրատոմսը մեկի մոտ ստացվում ա,մյուսի մոտ ոչ:Սա էդ դեպքը չի,չէ? ՃՃՃՃ

Reply

khlurd July 21 2013, 16:30:10 UTC
շատ գունդ-գունդ է միսը, չէ՞՞՞ քյաբաբի համար

Reply


khlurd July 21 2013, 16:27:20 UTC
առաջին անգամ որ անում են, տակը բան են փռում

ասենք` ֆոլգա Ճ

Reply

anas_lench July 21 2013, 16:29:59 UTC
ես ինստրուկցիան հետևող մարդ եմ, տենց բան գրած չկար

Reply

khlurd July 21 2013, 16:32:18 UTC
ինձ թվումա հակառակը պիտի անեիր` աջով շամփուրը բռնեիր, ձախով միսը կպցնեիր

Reply


(The comment has been removed)

Re: Մի քանի խորհուրդ մյուս անգամների համար :) anas_lench July 21 2013, 18:33:19 UTC
այ սա պրոֆեսիոնալ խորհուրդ էր, շնորհակալ եմ

Reply


Leave a comment

Up