Татарская кухня

Nov 03, 2012 21:58

Татар халык ашлары.(Пәрәмәч)

Пэрэмэч

Бәрәңге пәрәмәче

Ачы камырны 75 г зурлыктагы кисәкләргә бүлгәч, түгәрәкләр ясыйлар, ара калдырып, майлы табага тезеп чыгалар. Аннары шул түгәрәкләрнең уртасын уклау яки тукмак белән басып чокырайталар. Аңа тигез генә эчлек салалар. Пәрәмәчнең өстенә чи йомырка ягып, артык кызу булмаган мичтә яки газ мичендә ( Read more... )

Аша

Leave a comment

Comments 7

loginov_lip November 3 2012, 19:00:10 UTC
Пробовал такие! Спасибо за рецепт!

Reply

altunurda November 3 2012, 19:02:35 UTC
Пожалуйста...

Reply


anadoluolgy November 3 2012, 19:40:26 UTC
ОООО!!!

Reply

altunurda November 3 2012, 21:42:17 UTC
Хороши же...

Reply


budusik November 3 2012, 22:44:10 UTC
пиромячииииииииииииииииииииииииик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!омномномнннннннн!!!!!!!!!!!!у меня нянечка(и соседка по совместительству)северная татарка!!!!!!!!!!!!!ее пиромячики и муравейник два моих любимых блюда!!!!!!!!

Reply

altunurda November 3 2012, 22:46:32 UTC
Спасибо за любовь к нашей кухне....)

Reply


(The comment has been removed)

altunurda November 6 2012, 22:36:35 UTC
Исправлю

Reply


Leave a comment

Up