Leave a comment

Comments 4

film35mm October 6 2016, 07:36:15 UTC
Найбільше впадає у вічі це різноманітні рішення хідників і бордюрів. Бордюри різної висоти, часто криві, з відсутністю заниження на переходах. Плитка на хідниках також бажає кращого. Плитка різна за розміром, за структурою і матеріалом, часто тільки присипана піском. Смітники ще ок, кращі ніж в Парижі, ліхтарі також ніби ок, от лавочки потребують сучасного дизайну.

Reply


ext_1700079 October 6 2016, 10:03:28 UTC
Управління економіки ? О__о
це як?

"Маю на увазі те, якою плиткою вимощуються тротуари, які лавки, смітники та ліхтарі встановлюються на вулицях?"а хіба встановлювалися якісь лавки? ну крім "Львівське ( ... )

Reply

alex_shutyuk October 6 2016, 10:08:00 UTC
І яка мораль?

... )

Reply


shade_keeper October 6 2016, 10:08:37 UTC
Дерева, плитка і вуличні меблі, вулиці після ремонту, ліхтарі та ін. - подобаються. Можливо, десь є якісь недоліки, але мені не дуже помітно.

Але - думаю оце вже деякий час, куди написати щодо "покращення" зупинок місього транспорту. Облаштування старого взірця буває потріпане часом, його забирають та ставлять якийсь непотріб (з ергономічної точки зору, бо чисто естетично все норм). Наприклад, зупинка по Стрийській перед поворотом на Сахарова: раніше там було велике накриття і багато місць для сидіння, люди могли вільно розташуватися, не вилізаючи одне одному на голову. Тепер - куций дашок нового взірця, де лавка розділена на три місця, тобто може сісти тільки троє, і то впритул. Якщо падає дощ - люди не можуть нормально заховатися, місця замало. Оце дивлюся на зупинку на Левандівці (вул.Сяйво, "Керамічний завод", у напрямку до Городоцької) - теж зараз велике старе накриття, дах пошкоджений, але базово там зручно, багато лавок і т.п., - і з сумом думаю, що теж знесуть і втулять оце нове "покращене" на трьох чоловік.

Reply


Leave a comment

Up