Слово, дело и цена

Nov 29, 2014 17:00

А ведь надо отдать должное - вспомним: "Россия заплатит за Крым очень высокую цену ( Read more... )

санкції, довіра до влади, Захід, війна, слово

Leave a comment

Comments 6

oleksa_sref November 29 2014, 18:01:30 UTC
"Но одно подкупает: сказано - сделано. Нашим бы вождям так."

Якби не стійкість нашого народу та дипломатичні здібності нового керівництва - ніяких санкцій не було б. Так шо то наша спільна перемога, ІМХО

Reply

alex009p November 29 2014, 18:35:48 UTC
Так, санкції обумовлені багатьма чинниками, у тому числі і зазначеними Вами.
Мова про те, яке відношення до сказаних слів. На наш погляд, санкції недостатні, хотілося більше, але вони прораховні наперед за наслідками і саме так працюють, бо скрупульозно виконуються.
Це виділяється на тлі просто паталогічної брехні на нашому олімпі - послухати, що було сказане тиждень-місяць-два тому та навіть учора-позавчора і робиться в дійсності - наче різні люди говорили. Потім тільки радники знай, що виправдовуються обставинами або частіше зовсім мовчать.
Мене не дратує фізіономія і особиста позиція (тим більше, що вона на словах така, що обійняти хочеться) - мене зневірює брехня. Із усім іншим можна миритися.

Reply

oleksa_sref November 29 2014, 18:51:17 UTC
Европейці спираються на добре підготовлений держапарат (не без корупції звсіно)- тому їхні дії мають силу.
Наша велика пробелма в тому, що наш держапарат - страшне чудовисько. Навіть гарні наміри перших осіб він здатен поховати в бюрократично-продажних нетрях. Він діє в тіні, на нього рідко потрапляє світло уваги суспільства, а його вплив дуже великий. Короля робить челядь.
Апарат треба ламати, а у нас на жаль розгортається війна із "прізвищами". Як на мене, верхівка влади на сьогодні більш-менш пристойна. Треба середню та нижчу ланку ламати - судді, прокурори, слідчі, інспектори прапорщики й т.п. Единий спосіб, це той як це роблять волонтери в МО. Іншого щляху немає.

З.І. А ще потрібено терпіння. Таку махіну приветси до ладутреба дуже багато часу.

Reply

alex009p November 29 2014, 19:35:18 UTC
З усім, що стосується проблем у суспільстві і, тим більше, у держапараті згоден на всі сто. Задачі неймовірно складні.
Завжди люди цінували тих керівників будь-якого рангу, на слово яких можна покластися. І прощали їм за це навіть деякі грішки. Тим більше, опинившись на самому верху, не допустимо брехати або розкидуатися обіцянками. Брехня і зрада - у політиці синоніми. А відвідальність за свої слова - це повага і авторитет. Правдивість навіть у деталях - ось що надасть людям віри, що їх черговий раз не "розводять", і сили долати усі ті негаразди. І навпаки.
Навіть не розглядаю це, як свою власну точку зору. Для мене це просто аксіома.

Reply


Leave a comment

Up